Ege Ambulans
2,5 Yılda 772 Ameliyat30/09/2019

Salihli Özel Medigüneş Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seçkin Meriçeli 2017 yılında hasta kabulüne başlayan Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nde 772 ameliyat ve 5 bin anjiyografi işlemi yapıldığını belirterek, “Salihli ve bölge halkının sağlığı için her zaman daha iyisini sunmak amacıyla her geçen gün daha kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

İleri Teknoloji Kullanılıyor

Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nin kalp hastalıklarına bağlı ölümleri aza indirmek ve kalp krizi geçiren hastaya erken müdahale etmek amacıyla ulaşılabilirlik dikkate alınarak kardiyoloji ve kalp damar cerrahi hizmetlerinin birlikte sunulduğu bölüm olduğunu belirten Op. Dr. Seçkin Meriçeli, “ Özel Medigüneş Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi kliniğinde, kalp sağlığını korumak, kalp hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla dünya standartlarında donanım ve alt yapı ile hizmet vermektedir” dedi.

El Bileğinden Anjiyo Konforu

Açıldığı günden itibaren ortalama 5bin adet vaka yapılan ve her ay vaka sayısında belirgin bir artış gözlenen anjio ünitesinde, koroner anjiografilerin büyük bir bölümünün komplikasyonun minimum olması ve hasta konforu nedeniyle el bileğinden yapıldığını belirten Op. Dr. Meriçeli,” Hastalar bu sayede aynı gün taburcu olmaktadır. Kalıcı kalp pili, şoklama cihazı ve kalp deliği kapatma işlemi (ASD, PFO) gibi işlemler de hastanemizde yapılmaktadır” dedi.

Özel Medigüneş Hastanesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği’nin 2017 yılında hasta kabulüne başladığını belirten Op. Dr. Seçkin Meriçeli, “ Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği olarak 2017 yılından itibaren ciddi sayıda ameliyatlar yapılmaya başlandı. Birçok il ve ilçeden hasta tedavi edilen hastanemizde; Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinde koroner bypass, kalp kapak ameliyatları, erişkinlerde doğumsal kalp hastalıkları cerrahisi, karotis arter cerrahisi, aort cerrahisi (anevrizma+diseksiyon),periferik arter cerrahisi ve endovasküler girişimler, periferik balon anjioplasti, açık-kapalı varis cerrahisi, hemodiyaliz hastalarında AV-fistül ameliyatları ve damar erişim yolu (kateter) gibi kalp ve damar cerrahisi ameliyatları hastanemizde yapılmaktadır” dedi.

2,5 yılda 772 ameliyat

2017 yılından itibaren Kalp Damar Cerrahisi kliğinde yapılan ameliyatlar hakkında bilgiler veren Op. Dr. Meriçeli, “ Kliniğimizde 445 By-Pass, 54 kalp kapak cerrahisi, 41 periferik arter ( ayak damarı tıkanıklığı) cerrahisi, 16 aort cerrahisi, 4 karotis arter ( şah damarı tıkanıklığı) cerrahisi, 3 kalp tümörü cerrahisi olmak üzere 2,5 yılda toplam 772 ameliyat ve 5 bin angiografi yapılmıştır. Salihli ve bölge halkına sağlınız için her zaman daha iyisini sunmak amacıyla yeniliklere öncülük ederek, kalitemizi her geçen gün daha da arttırarak yolumuza devam etmekteyiz. Tüm bu işlemler için uzman ekibimiz ile beraber 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz.” Dedi.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com