Ege Ambulans
250 Kiloluk Rıfat Baba 1 Ayda 30 Kilo Verdi11/09/2017

Seferihisar ve İzmir’in tanınmış simalarından 47 yaşında Rıfat Baba lakaplı Rıfat Görgüner Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibi tarafından yapılan operasyon sonucunda 1 Ayda 25 Kilo vererek 250 kilogramdan 225 kiloya indi.

Operasyon hakkında bilgiler veren Op. Dr. Özgür Demirtaş, “ hastamıza yaptığımız operasyon İzmir’de şimdiye kadar yapılmış en yüksek kilolu ameliyatlardan birisidir. 250 kilogram gerçekten çok yüksek rakam. Hastamız daha önce yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle defalarca kez kilo vermeye çalışmış ancak başarılı olamamış. Operasyon için bize başvurduğunda bizim ekibimizle birlikte bu operasyonu gerçekleştirebileceğimizi söyledik. Kendisi şu anda gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor. Rıfat Bey bundan sonra düzenli takip altında kalacak ve ideal kilosuna ulaşıncaya kadar kilo verme süreci devam edecek” dedi.

Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibine teşekkür eden Rıfat Görgüner, “ Ameliyat olalı 1 Ay oldu. Kendimi eskisinden daha sağlıklı hissediyorum. Kilo vermeye başladım ve daha iyi hareket edebiliyorum.  Bu süreçte bana yardımcı olan Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com