Ege Ambulans
27 Yıllık Tecrübe Klinikle Taçlandı13/01/2020

27 yıldır İzmir’de diş sağlığı ve diş protezleri konusunda hizmet veren Özel Prodental Diş Protez Laboratuvarı ile 27 yıldır elde ettiği tecrübeyi Mavişehir Atılgan Royal’de faaliyete başlayan Özel DentRoyal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile taçlandırdı.

1992 yılında Ahmet Kurtulmuş ve Doğan Kurtulmuş tarafından İzmir Çiğli’de kurulan Özel Prodental Diş Protez Laboratuvarı ,3 bin metrekare kapalı alanda, ileri teknoloji sistemler ile başta Almanya olmak üzere bir çok ülkeye ihracat yaptığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurtulmuş, “Özel  Prodental Diş Protez Laboratuvarı   olarak, CE sertifikalı hammaddelerinin tamamını yurt dışındaki seçkin tedarikçilerden temin ediyoruz. Uluslararası geçerliliği olan kalite belgelerimiz ile üretim yapıyoruz. Tüm protezler için özel bir çalışma sistemi kurduk ve bu sayede her bir protezin hangi maddeler kullanılarak üretildiği özel bir belge ile kişiselleştirilir. Bu nitelikler sayesinde Almanya’nın yanı sıra Avusturya, Belçika, Hollanda ve İsviçre’nin seçkin diş hekim ve kliniklerine hizmet veriyoruz” dedi.

DentRoyal Hasta Kabulüne Başladı

Yatırımlarına sürekli devam ederek büyümeyi sürdüklerini belirten Ahmet Kurtulmuş, “Herşeyden önce eğitimli personellerle çalışıyoruz, personelimizi kendimiz eğitiyoruz, gerekli olursa eğitimlere gönderiyoruz. Diğer yandan sürekli dijitalleşiyoruz. Yeni çıkan teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Gelişen teknolojiye uyum sağlayan ve ürün kalitesini sürekli yükselten  Özel Prodental Diş Protez Laboratuvarı   olarak başta İzmir ve bölge halkına hizmet verecek olan DentRoyal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizi hayata geçirdik. Mavişehir’deki kliniğimizde olarak diş protezi ve estetik alanında 27 yıldır edindiğimiz tecrübeyi artık halkımızın hizmetine sunacağımız için heyecanlıyız. Estetik diş üzerine neler yapabildiğimizi halkımıza göstermek istiyoruz. Başlangıçta bir periodontoloji, bir protez uzmanı olmak üzere 3 diş hekimi ile sağlık hizmeti vermeye başladık. Bu anlamda kliniğimizde İzmir’de sayılı diş polikliniklerinde bulunan tomografi sistemini de kullanıyoruz. Bu sayede tomografi çekilmesi gereken hastaların başka bir merkeze gitmeden tüm işlemlerini kliniğimizde gerçekleştirebileceğiz. Lamine, implantoloji, estetik diş hekimliği ve gülüş tasarımı başta olmak üzere ağız ve diş sağlığı alanında kaliteli sağlık hizmeti veriyoruz. Önümüzdeki 6 ay içerisinde de bünyemize bir ortodonti uzmanını katarak ortodonti alanında da hizmet vermek planlarımız arasında” dedi.

Sağlık Turizmi Önemli

Ahmet Kurtulmuş, “ Herşey den önce ticari düşünmedik. Amacımız başarılı olmak. Kaliteyi bozmamak. Her sektörde hızlı büyürseniz kaliteniz düşer. Biz kalitemizi bozmadan büyümek istiyoruz. Tabi ki ikinci, üçüncü merkezi açmak isteriz ama bunu yaparken kaliteyi bozmamak istiyoruz. Sağlık turizmi planlamamız var. Burada şehrimizi, ülkemizi tanıtmak çok önemli faktör. Sağlık turizmi ile Türkiye’ye gelen hasta sadece geldiği sağlık turizmine kazandırmıyor. Otelden, restauranta, kafeteryadan esnafa ve taksiciye kadar herkes kazanıyor. Sağlık turizmi için önce kendimizi İzmir’e ispatlayacağız, sonra bölgemize ve sonra yurt dışına açılacağız. Bu anlamda şunu da vurgulamak gerek. İzmir’e yurt dışından direkt uçuşlar çok az. Hastalar genelde İstanbul aktarmalı olarak İzmir’e geliyorlar. Hastalar da tekrar aktarma yapmak istemiyorlar. İzmir’e direkt uçuşlar artınca sağlık turizmi potansiyeli de artacaktır.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com