Ege Ambulans
9. CV TASARIM YARIŞMASI BAŞLADI28/10/2018

Solis Proje Fabrikası tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen CV Tasarım Yarışması bu sabah Ege Genç İşadamları Derneği’nde düzenlenen basın toplantısı ile start aldı.

Medical Park İzmir Hastanesi ve Destek Patent sponsorluğunda EGİAD, EGİFED ve Cvyolla.com destekleriyle gerçekleştirilen yarışmanın jürisinde çok sayıda ünlü işadamı ve akademisyen yer alıyor.

 

Basın toplantısının açılışında bir konuşma yapan yarışmanın organizasyon komitesi başkanı Ahmet Veli Olgundeniz, gelişen teknoloji ve artan iletişim olanaklarıyla beraber iş başvuru süreçlerinde de büyük bir değişimin yaşandığını ve artık insanların kendilerini özgürce ifade etmelerine olanak sağlanması gerektiğini söyledi.

 

Yarışmanın temel amacının gençleri yaratıcılığa ve özgür ifadeye teşvik etmek olduğunu anlatan Olgundeniz, yarışmaya ilginin her yıl giderek arttığını ve şu ana kadar onbinlerce TL değerinde hediyeler dağıtıldığını söyledi.

 

Yarışmanın jüri üyeliği ve danışmanlığını yürüten EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen de yarışmanın gençlerin yaratıcı yönlerini ortaya koymaları için bir fırsat olduğunu dile getirirken CV’lerin giderek sıradanlaştığını ve bir fark yaratılması gerektiğini vurguladı.

 

Bir diğer jüri üyesi MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü de iş dünyasında inovasyonun önemli olduğunu bunun da ancak farklı düşünebilen personelle mümkün olacağını ve bu yarışmanın da buna hizmet ettiğini söyledi.

 

Yarışmanın 6 Aralık tarihinde son bulacağını, sonuçların da 11 Aralık’ta ilan edileceğini belirten Olgundeniz, dereceye girenlere ise sağlık checkup paketi ve staj olanaklarının sağlanacağını açıkladı.

 

Yarışmaya katılmak isteyenler çalışmalarını basvuru2018@cvtasarimyarismasi.com adresine mail olarak atabilirler. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.cvtasarimyarismasi.com adresinden ulaşılabilir.

 

 

2018 CV Tasarım Yarışması'nın Jüri Üyeleri:

- Ali Onar / Onar Hukuk Bürosu

- Akın Kazançoğlu / BATUDER Başkanı

- Azat Yeşil / İZKA İnşaat YKB
- Candan Kahramaner / Bemar Design GM

- Cemali Dinçer / Yaşar Üniversitesi Rektörü
Dr. Zeki Hozer / Proje Danışmanı
- Abdulvahap Olgun / Torbalı TSO YKB

- Kemal Çolakoğlu / İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı
Mehmet İşler / TÜROFED-ETİK  YKB
- Meriç Kul / CVyolla.com GM
- Mustafa Sarıgözoğlu / Sarıgözoğlu AŞ YKB 

- Onur Susuzlu / Susuzlu Grup
- Selim Gökdemir / Megapol Group YKB   

- Süleyman Zemin / Destek Patent
Temel Aycan Şen / EGİFED YKB     
- Ümit Ülkü / MÜSİAD İzmir YKB

- Veysi Kubba / Medical Park İzmir Genel Müdürü

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com