Ege Ambulans
Aden Huzurevi’nde Yürekleri Isıtan Buluşma01/11/2019

İzmir Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan’da hizmet veren Özel Aden Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi yüzleri güldüren bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Karaburun Atatürk İlk Okulu öğrencileri ve öğretmenleri Aden Huzurevi’ni ziyaret ederek sakinleriyle birlikte vakit geçirdi. Bu anlamlı ziyaret ile büyüklerini sevindiren öğrenciler, yaşlılara karşı saygı ve sevginin artması ve farkındalık sağlanmasına vesile oldu.

Ziyarette okul müdürü Seda Gölcük, Özel Eğitim Öğretmenleri Yunus Emre Dönmezdemir ve Oğuzhan Durmuşcan hazır bulundu. Öğrencileri ve öğretmenleri karşılayan Özel Aden Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi kurucusu Dr. Aykan Çelikel, “her hafta düzenli olarak farklı öğrencilerle merkezimizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik hem gençlerin yaşlılık ve yaşlılara karşı yaklaşımını iyileştirirken, sakinlerimizin yaşama bağlılığını ve mutluluğunu pekiştiriyor. Bizler için sağlıklı yaş alma, sadece iyi sağlık hizmeti ve iyi beslenme ile sağlanamaz; yaşlılarımızın sosyal etkinlikleri ve iyi bir ruh hali ile desteklenmelidir. Öğrencilerimiz de yaşlılara karşı sevgi ve saygıyı öğreniyorlar. Kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

Karaburun Atatürk İlk okulu Müdürü Seda Gölcük ise “ geçtiğimiz yıl okulumuzun müdürü Şenol İnal Bey ve merkez arasında imzalanan iş birliği protokolü ile böyle güzel bir projeye başlamış. Bende yeni göreve başlayan müdür olarak bu projeyi devam ettiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimiz buraya gelmek için can atıyorlar. Her hafta Cuma günü her sınıftan belli sayıda öğrenci alıyoruz. Öğrencileri seçerken okuldaki hal ve hareketlerine, ödevlerini yapmalarına, kurallara uymasına dikkat ediyoruz. Öğrencilerde seçilebilmek için üzerlerine düşen görevleri yerine getiriyorlar. Bu bizim açımızdan çok güzel bir olay. Diğer taraftan bazı öğrencilerimizin etkinlik programını dışında da hafta sonları aileleriyle birlikte merkezi ziyaret ettiklerini öğrendik. Biz çocuklarımıza vermek istediğimizi verdiğimizi düşünüyoruz.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com