Ege Ambulans
Akademik Eğitim Danışmanlığı Geleceğinizi Şekillendirebilir23/08/2017

2011 yılında Ege Üniversitesi İngilizce Okutmanı Oğuz Can Güçlü tarafından kurulan ve eğitimi destekleyici akademik çözümler bulmayı kendine hedef biçen Sunshıne Academy

modüler eğitim çözümleri ve akademisyen çözüm ortakları ile ayrıcalık yaratarak katılımcılarına akademik eğitim danışmanlığı veren bir kurum olarak hizmetlerine devam etmektedir.

5 yaş üzeri herkese eğitim

Sunshine Academy’nin verdiği hizmetler hakkında bilgiler veren Güçlü şunları söyledi, “ Öncelikle özetlemek için 5 yaş itibari ile herkese eğitime dair tüm konularda hizmet verebileceğimizi söylemek isterim. Detaylandırmamız gerekirse; okul öncesi çocuklarımız için oyunlarla Drama, Bilim, Matematik, Müzik, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Fotoğrafçılık, Yoga programlarımız hem kişiye özel hem de grup olarak vardır. Okul Dönemi çocuklarımız için Türkçe, Matematik, Fen, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, TEOG, YGS, LYS, Fotoğrafçılık, Yoga, PAT, KET, FCE programlarımız hem kişiye özel hem de grup olarak vardır. Yetişkinler için İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Fotoğrafçılık, Yoga, IELTS, YDS, TOEFL, PTE, GRA, SAT, GMAT programlarımız hem kişiye özel hem de grup olarak vardır. Bu hizmetlerimizin yanı sıra Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı yapmaktayız. Öğrencilerimizi dünyadaki  kaliteli ve  uygun yaz kampları, dil okulları, lise, üniversite, yüksek lisans, doktora, staj programlarına gönderebilmekteyiz. Günümüzde yurt dışında eğitim almanın önemi aileler tarafından daha da çok anlaşılmaktadır. Her yıl ortalama 200 öğrencimizi yurt dışına çeşitli eğitim programlarına göndermekteyiz.

Öğrencilerle Tek Tek İlgileniyoruz

Sunshine Academy olarak tüm öğrencileriyle tek tek ilgilendiklerini söyleyen Güçlü, “ her bir öğrencinin şahsi dosyası vardır ve bu dosyada kişinin ihtiyaçları ve onları karşılamaya yönelik vereceğimiz hizmetler bulunmaktadır. Dosya takip sistemimiz ile öğrencilerimizin gelişimleri de takip edilmektedir. Geniş bir hizmet ağımız olduğu için asla fabrikasyon bir sistemimiz yoktur; Tüm öğrencilerimiz için tabiri caiz ise terzi dikişi eğitim vermekteyiz. Her bir öğrencimizin eğitim ve öğretim için gereksinimlerini belirleyip alanında uzman akademisyen kadromuz ile gerekli adımları atmaktayız.” dedi.

Yurtdışı Eğitime Giden Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi

Yurtdışı eğitime giden öğrencilere yola çıkmadan önce onlarla oryantasyon seminerleri yaptıklarını söyleyen Oğuz Can Güçlü, “ Çünkü gidecekleri yeri önyargısız algılayabilmek, kültüre az da olsa aşina olmak ve hedefini hatırlamak süreci sorunsuz ve mutlu tamamlamayı sağlıyor. Önemli olan ne istediğinizden emin olmak ve bu yola sizinle beraber çıkacak, süreci yönetecek doğru kişilerle çalışmak. Biz öğrencilerimiz ile iyi bir takımız. Sürecin en başından itibaren kurduğumuz iletişimin sağlamlığı, süreç boyunca en büyük avantajımız oluyor aslında. Küçük ya da büyük her hangi bir kriz anında öğrencilerimiz için her zaman ulaşılabilir olmak bizim için esastır. Bunun dışında takımımıza veliler de dahil olduğu durumlarda bazen öğrenciyi talep üzerine bizzat gidip yerleştirdiğimiz ya da ziyaret ettiğimiz de oluyor. Sunshine Academy’de biz standart bir hizmet değil, kişiselleştirilmiş bir hizmet sunuyoruz.

Geleceğe Yönelik Hedefler

Sunshine Academy ailesi olarak büyümek daha da büyümek istiyoruz. Bunun temel nedeni olarak şunu belirtebiliriz; Eğitim bir ülkenin en temel taşıdır ve biz de etki edebildiğimiz her bireye katkıda bulunarak daha kaliteli bir eğitim öğretim hayatı geçirmesini ve Türk milletine her anlamda faydalı olmasını istiyoruz.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com