Ege Ambulans
Alsancak’ta MediSistem Saç Ekim Polikliniği Açıldı07/02/2019

Estetik ve güzellik sektöründe 16 yıldır önce kalite prensibi ile hizmet veren MediSlim, MediDerm Lazer Epilasyon ve EstePark Zayıflama merkezlerinden sonra sadece saç üzerine yoğunlaşacak olan MediSistem Saç Ekim Polikliniği ile hasta kabulüne başladı. MediSistem sorumlu hekimliğine FUE saç ekimi operasyonlarını bizzat yapan Medikal Estetik Hekimi Dr. Çağatay Vural getirildi.

15 yılda binden fazla FUE yöntemi ile saç ekimi uygulaması yapan Dr. Çağatay Vural MediSistem Polikliniği’nin poliklinik içerisinde saç ekimi için gerekli izinlerin alındığını bu nedenle saç ekimlerinin tümünü Alsancak polikliniğinde yapıldığını söyledi.

Saç ekimi dışında erkek tipi ve kadın tipi saç dökülme ve seyrelme tedavileri de vereceklerini söyleyen Dr. Vural bu konuda yeni tedavi olarak İtalyan Saç Güçlendirme Lazerini’de polikliniklerinde kullandıklarını ifade etti.

Saç Güçlendiren Lazer MediSistemde

Uygun hastalarda özellikle saç ekimi istemeyen hastaların veya yapılmış saç ekimleri sonrası başarıyı arttırmak lazer tedavisini kullandıklarını belirten Dr. Vural, “ lazer 670 nm dalga boyunda soğuk lazer teknolojisi ile kanlanmayı ve oksijenlenmeyi artırarak saç foliküllerini beslemektedir. Yöntem erkekler kadar kadınlarında ilgisini çekmektedir” dedi.

Kök Hücre Tedavileri

Yeni nesil saç dökülme tedavilerinde lazerin yanında kök hücre tedavisinin de önemli bir yer tuttuğunu belirten Dr. Vural, “ merkezimizde CGF (Konsantre büyüme faktörü ) ve CD34 ( Kök Hücre ) için özel santrfüjler mevcuttur. Aslında PRP tedavisi derken herkesin kök hücre tedavisi  algıladığıdır. Bu yanılgılar düzeltilmelidir. Pıhtılaşma hücreleri kök hücreler değildir. Pıhtılaşma hücreleri kendisini çoğaltamaz. Oysa kök hücreler hem kendisini çoğaltır, hem de farklı doku hücrelerine dönüşebilir”dedi.

Dr. Çağatay Vural, hedeflerinin saç dökülme sebebini kan ve saç analizleriyle bulup, nedeni ortadan kaldırıldıktan sonra yapılacak saç ekimi ya da diğer işlemlerin başarı oranlarını çok daha arttırdığını ifade etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com