Ege Ambulans
Ameliyat Ettiği Hastayı Doktoru Bile Tanımadı06/06/2017

Almanya’da yaşayan 27 Yaşındaki Sümeyye Cebeloğlu Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibinin yaptığı tüp mide ameliyatı ile 52 kilo vererek 110 kilodan 58 kiloya düştü. Ameliyattan 3 ay sonra tekrar Türkiye’ye seyahat amaçlı gelen Cebeloğlu, Op. Dr. Özgür Demirtaş ile karşılaştı. Fakat Op. Dr. Özgür Demirtaş verdiği kilolar sayesinde değişime uğrayan hastasını tanıyamadı.

Uzun bir araştırmadan sonra tüp mide ameliyatı olmaya karar veren Cebeloğlu, “ bu operasyonlar için doktor seçiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Uzun süre araştırma yaptım ve bu ameliyat için Türkiye’ye gelmeye karar verdim. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş ve ekibi ile tanıştım. Dr. Özgür Bey’in ekibinden obezite danışmanı Elçin Hanım bana büyük bir güven verdi. Çünkü kendisi de daha önce obezite ameliyatı olmuş. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası benimle çok iyi ilgilendiler. Ameliyat olmaya tek başıma gelmiştim fakat kendimi hiç yalnız hissetmedim. Bu süreç içerisinde yanımda olan, yardımı dokunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendi hastamı tanıyamadım

Hastanın ameliyatının gayet başarılı geçtiğini ve şu anda da ideal kilosuna ulaştığını ifade eden Op. Dr. Özgür Demirtaş, “ Hastamız Sümeyye ile ameliyatından 3 ay sonra biz İzmir’de tekrar karşılaştık. Bu sefer İzmir’e turistik amaçlı gelmiş. Ancak ben kendisini tanıyamadım. Hastamız ameliyat etmeden önce 110 kiloydu ve şu anda 58 kilo ile yaşamına sağlıklı bir şekilde devam etmektedir. Ameliyat öncesi bulunan uyku apnesi ve tiroid gibi yandaş hastalıkları da artık kendisinde bulunmuyor” dedi.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com