Ege Ambulans
Anadolu Cerrahi Büyümesini Sürdürüyor!07/11/2022

Temeli 2013 yılına dayanan, faaliyete geçişi 2016 yılı olan ve bünyesine ilk doktoru 2018 yılında kabul eden Anadolu Cerrahi doğru planlama ve stratejiler ile bir yandan hizmet ağını genişletirken aynı oranda da büyümeye devam ediyor. Anadolu Cerrahi bünyesinde kattığı TÜRSAB A Sınıfı Turizm Acentası belgesine sahip Odin Clinic ile Sağlık Turizmi Yetki Belgesini alarak yurtdışından gelen hastalarına da kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Her geçen gün büyüyeceğiz

Genel Cerrahi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Ağız ve Diş Sağlığı olmak üzere 3 ayrı branşta hizmet verdiklerini belirten Anadolu Cerrahi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Serdar Kaçar, “ pandemi döneminde de yatırımlarımıza devam ettik. Bir süre sonra bünyemize Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Üroloji branşlarını da ekleyerek büyümeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca uzun yıllar İzmir’de çeşitli kurumlarda yöneticilik yapan Dr. Özgen Aytaç Anadolu Cerrahi’de Genel Direktör olarak göreve başladı. Dr. Özgen Aytaç’ında ekibimize katılmasıyla birlikte kendisi çıktığımız büyüme ve gelişme yolunda bizlere önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Başarının Sırrı: “ Çok Çalışmak”

Prof. Dr. Serdar Kaçar başarılarının sırrını çok çalışmak ve bunun yanında doğru planlamalar yapmak olduğunu belirterek, “ Öncelikle 3 ortak da olsak diğer ortaklarım hep benim bir adım önde durmamı istiyorlar, ben tıbbi süreçler ile ilgilenirken, ortaklarım Serkan Özavcı ve Sertan Güntaç devam eden işlerin aksamadan yürütülmesini sağlıyor. Bünyemizde bulunan hekim arkadaşlarımızın hepsi kendi alanlarında uzman isimlerden oluşuyor. Prof. Dr. Serdar Kaçar başarılarının sırrını çok çalışmak ve bunun yanında doğru planlamalar yapmak olduğunu belirterek, “ Öncelikle 3 ortak da olsak diğer ortaklarım hep benim bir adım önde durmamı istiyorlar, ben tıbbi süreçler ile ilgilenirken, Serkan Özavcı tüm enerjisini inşaata verdi ve çok kısa sayılacak sürede bu merkezi tamamlamamızı sağladı.  Sertan Güntaç ise bu süreçte devam eden işlerin aksamadan yürütülmesini sürdürdü. Yeni yapılanmalarda bu işler oldukça zordur ama birlik ve beraberlik içerisinde biz bu süreçleri çok güzel tamamladık. Şimdi yeni yerimiz hepimizin çok içine siniyor. Benim dışımda 2 genel cerrah arkadaşım daha var. Ekip olarak yoğun biçimde tüp mide ameliyatlarımızı yapıyoruz. Dr. Cem Güçlü ise zaten mide botoksu konusunda artık tüm Türkiye’de tanınan bir üne ve başarıya ulaştı. Doç. Dr. Hüseyin Kadıoğlu’da kolerektel cerrahi ve meme cerrahisi konusunda deneyimli bir arkadaşımız. Estetik ve Plastik Cerrahımız Op. Dr. Rahmi Evinç de artık aileden biri oldu. Çoğu zamanını ameliyathanede geçiriyor. Özellikle vücut toparlama konusunda çok güzel ve başarılı ameliyatlara imza atıyor. Malum bizim obezite cerrahisi sonrası, hastalarımızın vücut şekillendirme ameliyatlarına ihtiyaç olabiliyor. Diş hekimimiz Gülenay Tutar yeni mezun olmasına rağmen kendisini çok iyi geliştirmiş bir hekim. Çok başarılı işler yapıyor. Diyetisyenlerimiz çok iyi yetiştiler ve çok iyi bir takip programımız var. Bünyemize katılacak yeni branş ve hekimler ile büyümeye devam etmek istiyoruz ”dedi.

Sağlık Turizmine Hazır

Anadolu Cerrahi’nin kısa sürede büyüyerek yeni yatırımı olan TÜRSAB A Sınıfı Turizm Acentası belgesine sahip Odin Clinic ile sağlık turizmi için gerekli adımları tamamladığını belirten Prof. Dr. Kaçar, “Sağlık turizminde, Türkiye’ye dünyanın diğer ülkeleriyle kıyaslandığında giderek artan bir talep var. Dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Türkiye’nin, sağlık turizminde amacımız turizm yönünden önemli bir lokasyona sahip olan ilimizi tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanında sağlık hizmeti alanında da uluslararası platformda önemli bir konuma getirerek ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.

Kadromuzu da Genişlettik

Grubun pazarlama süreçlerinden sorumlu kurucu ortağı Sertan Güntaç, pandemi döneminde bolca planlama yaptıklarını ve eksik olan teknik alt yapı hizmetlerini giderdiklerini belirterek sadece tıbbi kadronun büyümediğini idari ve personel kadrosunda da büyüdüklerini belirtti. Güntaç “ 2016 yılında 3 ortak ve sıfır çalışan ile çıktığımız bu yolda, bugün 42 kişilik bir kadroyla hizmet veriyoruz. Yaptığımız her yeni yatırımda gelecek yılsonunda toplamda 75 kişilik bir kadroya sahip olmayı planlıyoruz” dedi.

Almanya’da Şube Açmak İstiyoruz

Yeni yatırımlar ve iş geliştirmeden sorumlu kurucu ortak Serkan Özavcı ise yeni branşlar üzerinde çalıştıklarını, İzmir – İstanbul ve Antalya’dan sonra Çanakkale ve Bursa üzerinde de çalışmalar yaptıklarını ama 2022 yılında ilk hedeflerinin Almanya şubesini açmak olduklarını iletti. Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini yeni dönemde kurum olarak yakaladıkları başarının artarak devam etmesi için çalışmalara devam ettiklerini iletti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com