Ege Ambulans
Anadolu Cerrahi Büyümeye Devam Ediyor19/08/2020

2016 yılında kurulan Anadolu Cerrahi kısa sürede büyüyerek bünyesine kattığı Odin Clinic ile sağlık turizmine hazırlanıyor

2016 yılında bir muayenehaneler birlikteliği projesi olarak İzmir’de Prof. Dr. Serdar Kaçar, Uzm. Sağlık Yöneticisi Sertan Güntaç ve işletmeci Serkan Özavcı ortaklığı ile kurulan, Obezite Cerrahisi ve Plastik Cerrahi Kliniklerinden oluşan Anadolu Cerrahi, 2018’de yine Obezite ve Plastik Cerrahi klinikleri olarak hizmete açtığı İstanbul şubesinden sonra 2020 yılında Antalya’da Obezite Cerrahi hizmet noktası kurdu. Yatırımlarına devam eden, Anadolu Cerrahi 1 Eylül 2020’de Ağız ve Diş Sağlığı üzerine Ortodonti Kliniği’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Pandemi dönemi yaşanırken yeni yatırımları ile büyüyen grup, İzmir’deki merkezinin kadrosunu da büyütmeye devam ediyor. Genel Cerrahi bünyesinde Opr. Dr. Cem Güçlü’den sonra yeni bir genel cerrahları Opr. Dr. Samet Cin’i bünyesine katarak İzmir’de biri profesör olmak üzere 3 genel cerrah, Estetik ve Plastik Cerrahi kliniğinde ise Opr. Dr. Rahmi Evinç ile başarılı çalışmalarını devam ettiriyor.

Sağlık Turizmine Hazırız

Prof. Dr. Serdar Kaçar, Pandemi sürecinde evde geçirilen dönemde yeni yatırımlar için çalışacak çok zaman olduğunu, ve bu süreci iyi değerlendirdiklerinin altını çizerek, “ Normal dönemde ameliyatlardan, yoğun tempodan bu tür üzerinde kafa yorulması gereken planlamalara yeteri kadar değerlendirmeye fırsat bulamıyorduk. Mart ve Nisan ayında bu işlerimize kafa yoracak bolca vaktimiz oldu. Bu süreçte tek yatırımlarının sağlık hizmetleri üzerine değil, işletme üzerine de yeni yatırımlar yaptık. Sağlık turizmi faaliyetleri için Odin Clinic Turizm şirketini kurduk. TÜRSAB A Sınıfı Turizm Acentası belgesini aldık. Sağlık Bakanlığı nezdinde  Sağlık Turizmi Yetki Belgesi için tüm başvurularını tamamlandık” dedi.

Kadromuzu da Genişlettik

Grubun pazarlama süreçlerinden sorumlu kurucu ortağı Sertan Güntaç, pandemi döneminde bolca planlama yaptıklarını ve eksik olan teknik alt yapı hizmetlerini giderdiklerini belirterek sadece tıbbi kadronun büyümediğini idari ve personel kadrosunda da büyüdüklerini belirtti. 2016 yılında 3 ortak ve sıfır çalışan ile çıktıkları yolda, şu anda İstanbul ve Antalya dahil 4’ü Genel Cerrah- 2’si Plastik Cerrah ve 1 tane de Antalya’da koordinatör doktor olmak üzere 7 doktor – 2 diyetisyen – 2 hemşire olmak üzere idari personel ile birlikte toplamda 28 kişiye ulaştıklarının altını çizerek yeni yatırımlar ile yıl sonunda toplamda 40 kişilik bir kadroya sahip olmayı planladıklarını iletti.

Almanya’da Şube Açmak İstiyoruz

Yeni yatırımlar ve iş geliştirmeden sorumlu kurucu ortak Serkan Özavcı ise yeni branşlar üzerinde çalıştıklarını, İzmir – İstanbul ve Antalya’dan sonra Çanakkale ve Bursa üzerinde de çalışmalar yaptıklarını ama 2021 yılında ilk hedeflerinin Almanya şubesini açmak olduklarını iletti. Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini yeni dönemde kurum olarak yakaladıkları başarının artarak devam etmesi için çalışmalara devam ettiklerini iletti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com