Ege Ambulans
Ayak Problemlerinin Giderilmesinde Ozon Mucizesi25/09/2017

Podiatrist Menekşe İzer Kurtuluş ayakta meydana gelen ve sık karşılaşılan rahatsızlıklardan kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnaklar ile nasır ve siğiller de ozon ile tedavinin yüz güldüren sonuçlar verdiğini söyledi.

Nasır ve Siğiller

27 yıldır el ve ayak bakımı konusunda İzmir ve bölgesine hizmet veren Menekşe Nail El ve Ayak Sağlığı Kurucusu Podiatrist Menekşe İzer Kurtuluş “ Her cins, boy ve bir çok farklı şekillerde ortaya çıkabilen nasırlar bu problemi çekenler için ciddi bir sıkıntı, kötü bir görüntü ve bir sorun haline gelir.  Nasırın oluşma sebebi aslında vücudun o bölgeye yardımcı olmak istemesindendir. Uygulama sırasında medikal bakım ile nasırlı bölge sarılır. Ayak şekil olarak bakterilerin kolayca üreyebilecekleri ılık ve rutubetli bir ortamdır. Torbalama sistemi ile belirli aralıklarla oluşan ozon seansları sayesinde köklü keratin kesmiş nasırlar tamamen kendisini dışarı atar. Böylece nasırlarla ilgili şikayetleriniz ortadan kalkmış oluyor.” dedi.

Kalınlaşmış tırnaklarda ozon

Deforme ayak, kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnakların ayak sağlığı açısından önemli bir sağlık sorunu olduğunu belirten Podiatrist Menekşe İzer Kurtuluş “ Toplumumuzun en az yüzde20’sini etkilediği düşünülmektedir. Deride yuvarlak, kuru, kızarık ve kaşıntılı pullanan lezyonlar oluştururken tırnakta renk değişikliği, kalınlaşma ve şekil bozukluğu oluştururlar. Tırnaktaki kalınlaşmanın ozon uygulaması, torbalama sistemi ile uygulanmaktadır. 3 oksijenin birleşimi olan ozon tırnaktaki bakteri ve virüslere karşı öldürücü bileşikleri sayesinde kalınlaşmış ve deforme olmuş tırnaklara gazı uygulayarak işlem sağlanmış olur. Torbalama sistemi ile yapılan ozonun herhangi bir yan etkisi yoktur. Diğer kullanılan hiçbir ilaçla etkileşime girmez.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com