Ege Ambulans
Basek Arena Yaz Okulu Öğrencilerini Bekliyor28/06/2017

Pratik İngilizce, Spor, Eğlence Bir Arada

Opr. Dr. Gürbüz “İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilerin yurt dışına gitmesine ve tonlarca para harcamasına gerek kalmadı.” dedi.

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları(BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Özer Gürbüz okulların kapanmasının ardından öğrencilere müjdeyi verdi. Op. Dr. Gürbüz, “ BASEK Arenada öğrencileri bir yandan İngilizce öğrenecekleri ve pratik yapacakları, diğer yandan ise spor ve eğlenceyle dolu bir yaz okulunun beklediğini söyledi. 

Aktif ve Öğrenen Öğrenci

Öğrencilerin okullarının kapanmasının ardından yaz tatillerini evde geçirmelerinin yerine hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir yaz okulu hazırladıklarını belirten Op. Dr. Gürbüz, “ yaz tatil kitapları öğrencileri bir yere kadar yetiyor. Günümüzde birçok öğrencinin anne ve babası çalışan bireyler. Bu yüzden öğrenciler yaz tatillerini ya evlerinde geçiriyorlar, ya da anneanne babaanne yanında geçiriyorlar. BASEK Arena’da öğrencileri İngilizce öğrenebilecekleri, spor yapabilecekleri ve eğlenebilecekleri bir program hazırladık. BASEK Arena yaz okulu için kayıtlarımız devam etmektedir.” diye konuştu.

Türkçe Konuşmak Yasak

BASEK Arena Yaz Okulunun amacının öğrencilerin yabancı dil bilgisini geliştirmek ve pratik yapmalarını sağlamak olduğunu belirten Opr. Dr. Özer Gürbüz, bu kapsamda öğrenciler spor yaparken, eğlenirken ve derslerde sadece İngilizce konuşacaklar. Türkçe konuşanlara eğlenceli cezalar verilecek. Böylece öğrencilerimiz İngilizceyi eğlenerek öğrenecekler. Açık alan dersliklerle (Outdoor education) yeni nesil uygulamalı eğitim sistemiyle öğrenciler dört duvar arasında sıkışıp kalmayacak. Spor yaparak ter atacaklar, ders aralarında yüzme havuzunda serinleyecekler ve havuz başı oyunlarla eğlenecekler.” dedi.

16 Haziran’da tanıtılacak

İzmir Manisa Karayolu’ndaki BASEK Karaçam Eğitim Kampüsü’nde yaz okulu faaliyetlerinin gerçekleştiğini belirten Op. Dr. Özer Gürbüz “ eğitim kampüsünü görmek ve yaz okulu hakkında bilgi almak isteyen tüm öğrencileri ve velileri kampüs alanımıza bekliyoruz. Yaz okulumuz okullar kapandıktan hemen sonra faaliyete geçti. Şu anda da kayıtlarımız devam etmektedir. Artık öğrencilerimizin İngilizce öğrenmek için başka ülkelere gitmesine, ailesinden ve sevdiklerinden uzak kalmasına gerek kalmayacak. BASEK Arena Yaz Okulu tüm okulların öğrencilerine açıktır.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com