Ege Ambulans
BASEK’ten 5 Bin kişilik İftar31/05/2019

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Bayraklı’da 5 bin kişiyi iftar yemeğinde buluşturdu. BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “ Bayraklı’larla birlikte soframızı paylaşmanın ve gönül sofrasını oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

7 Yaşından beri Bayraklılıyım

İftar yemeğinin ardından Bayraklı’lara hitaben bir konuşma yapan Op. Dr. Özer Gürbüz, “ 1999 yılında ben hastaneyi Bayraklı’ya kurarken çok şaşırdılar. Burada araba bile bulmak mümkün değildi. Salhane’nin kokusundan durulmuyordu. Ben o zaman Bayraklı İzmir’in merkezidir demiştim. Gerçekten de şu anda Bayraklı rezidansları, gökdelenleri, iş merkezleriyle İzmir’in merkezi konumunda. Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları olarak 20 yılda geldiğimiz noktada Batı Anadolu Central Hospital, Gediz Minera, Batı Anadolu Okulları ve Çeşme Çiftlikköy Farm Otel olarak 700 kişiyi istihdam ettik ” dedi.

Sizin İçin Yenilendik

Central Hospital’ın yan taraftaki binayı da hastaneye  dahil ederek büyüdüğünü belirten Op. Dr. Gürbüz, “ bu büyüme hastaneye ferahlık, hastalara ve çalışanlara da rahatlık getirdi.. Hastanemiz bu değişiklikle baştan aşağı yenilendi.  A grubu hastane olarak hizmet vermekte olan Central Hospital İzmirlilere yakışır şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca hastanemizin teknolojik alt yapısı da baştan aşağıya yenileniş oldu. İzmir’e yeni donanımlı kalp ajjıografı sistemini kurduk ve yine son teknoloji ürünü MR ve multı slıce bilgisayarlı tomografi sistemlerimizin de  devreye girmesiyle Batıanadolu hastaneleri yurt içi ve yurt dışı hastalara Avrupa standartlarında sağlık hizmeti sunmaya başlamıştır” dedi.

Sağlık Turizmi Atağı

Sağlık turizmi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Op. Dr. Gürbüz, “ Yurtdışından gelen hastalarımızın tedavi öncesi ve sonrası konaklayabilecekleri  Çeşme Çiftlikköy’de grubumuza ait 300 yataklı Çeşme Farm Otel’i Sağlık turizmine uygun bir şekilde hizmet verecek duruma getirdik. Bu otelde hem sağlık turizmi yapıp hem de mobil sağlık araçlarımızla hastanın bir merkezden diğer merkeze sağlıklı bir şekilde naklini planlıyoruz.  Şu anda sadece kara araçlarıyla nakil sağlanırken yakın gelecekte Batı Anadolu Mobil Sağlık Sistemi bünyesine deniz ve hava araçlarını da katacağız. Bu çerçeve de sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz.” dedi.

İftarda Müjde Verdi

Op. Dr. Özer Gürbüz, “ Batı Anadolu Central Hospital den sonra  Mersinli Batı Anadolu Cerrahi Tıp Merkezi ve Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi’ni tek bir merkez halinde birleştirerek Mersinli’de tüm branşları içinde barındıran, gelişmiş ülkelerde kullanılan ileri sistemlerin kullanılacağı yeni bir hastane yatırımına girdik. Yeni kurulacak olan hastanemizi, eğitim öğretime başlamak için kuruluş aşamasında olan Batı Anadolu Üniversitesi ile entegre ederek üniversite hastanesi olarak hizmet verir hale getireceğiz. Hali hazırda Cerrahi tıp merkezi olarak hizmet vermekte olan ama yakın gelecekte hastaneye dönüşecek olan Central Medical ile Central Hospital, yapılan muayene, tetkik, tedavi, görüntüleme ve laboratuvar sonuçları tek bir kontrol sistemi üzerinden idare edilecek ve bünyemizde çalışan doktorlarımız bu sonuçları görüntüleyebileceklerdir. ” dedi.

Konuşmaların ardından semazen  ekibi gösteri yaptı.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com