Ege Ambulans
Birancı Ve Akdoğan Ailelerinin Mutlu Günü03/10/2018

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Kurucu Temsilcisi Selma Birancı ile Eczacı Turgay Birancı’nın kızları Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bölümü Asistanı Dr. Aslı Irmak Birancı ile Dr. Fatma Akdoğan ile İşletme Mühendisi Mehmet Akdoğan’ın oğulları Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Asistanı Dr. Efe Kemal Akdoğan kalabalık bir davetli topluluğu önünde mutluluğa evet dedi.

Çeşme Radisson Blu Otel’de düzenlenen nikah ve düğün törenine tıp dünyasından çok sayıda tanıdık isim, Birancı ve Akdoğan ailelerinin akrabaları, dostları ve genç çiftin arkadaşları katıldı.

Genç çiftin nikah akdini Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ gerçekleştirirken, nikah şahitliğini ise BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, Seda Kozan, Tunç Akdoğan ve Doğukan Özkan  yaptı. Nikah töreninin ardından ilk dansını yapan genç çift gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Süslemesin Monjardin’in yaptığı düğünde Sunshineband orkestrası seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı.  Genç çift balayı için ise Şeysel Adaları’nı tercih etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com