Ege Ambulans
Doç. Dr. Ender Şahin Yeni Muayenehanesinde Hasta Kabulüne Başladı01/11/2023

11 yıldır çeşitli kamu ve özel hastanelerde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ender Şahin yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Uzun yıllar elde ettiği tecrübeleri artık kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Doç. Dr. Ender Şahin ağırlıklı olarak burun estetiği alanında çalışmalar yaptığını, bu alanda yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurs, kongre ve seminerlere katıldığını kaydetti.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Bayraklı Lider Centrio’da ki yer alan muayenehanesinde tüm KBB hastalıklarının tanı ve tedavisinin yapılabileceğini belirten Doç. Dr. Ender Şahin, “ Hastalarımıza daha konforlu bir alanda, daha iyi sağlık hizmeti verebilmek ve daha uzun vakit ayırabilmek için muayenehane açmaya karar verdim. Yerimiz Bayraklı’da bilinen ve merkezi bir konumda. Muayenehanemizde tüm KBB hastalıklarının tanısını koyabileceğimiz imkanlarımız bulunmaktadır. Başta burun estetiği olmak üzere yüz estetik uygulamaları ,kepçe kulak estetiği, botoks ve dolgu işlemleri, kulak ameliyatları geniz eti ve bademcik ameliyatları gibi alanlarda hastalarımızın tedavilerini gerçekleştirebileceğiz” diye konuştu.

Doç. Dr. Ender Şahin Kimdir?

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ender Şahin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz hastalıkları alanındaki ihtisas eğitimine başladı ve 2012 yılında tamamladı. 2021 yılında Doçent Doktor unvanını alan ve 11 yıldır KBB uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Ender Şahin, özel ilgi alanı olan burun estetiği ve yüz estetik uygulamaları alanlarında bir çok yurt içi ve yurt dışı kongre, kurs ve seminerde katılımcı ve konuşmacı olarak aktif rol almıştır. Ayrıca Doç. Dr. Ender Şahin’in ulusal ve uluslararası çapta yayınlanan birçok bilimsel makalesi bulunmaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com