Ege Ambulans
Dr. Ecem Bulut Okut Yeni Muayenehanesinde Hasta Kabulüne Başladı30/11/2023

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ecem Bulut Okut, Bayraklı Folkart Towers’ta yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Çeşitli kamu ve özel hastanelerde çalıştıktan sonra elde ettiği tecrübeleri artık kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Dermatoloji uzmanı Dr. Ecem Bulut Okut ağırlıklı olarak medikal estetik uygulamalarla ilgilendiğini, bu konu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı çok sayıda kurs, seminer ve kongreye katıldığını kaydetti.

Hangi hizmetler veriliyor?

Yeni muayenehanesinde verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Dr. Ecem Bulut Okut, “ Tüm deri, tırnak ve saç hastalıklarının tanı ve tedavisi, ben takibi ve alımı, tırnak cerrahisi, deri biyopsisi, plazmapen ve kriyoterapi uygulamaları, tüm botoks, dolgu ve mezoterapi uygulamaları, ip askı, altın iğne, BBL uygulaması ile cilt bakımı verdiğimiz sağlık hizmetleri arasında yer almaktadır” diye belirtti.

Dr. Ecem Bulut Okut Kimdir?

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ecem Bulut Okut Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı’nda tamamladı. Mecburi hizmetini Van ve Malatya’da devlet hastanelerinde gerçekleştirdi. Daha sonra İzmir’e dönen Dr. Ecem Bulut Okut, İzmir’de özel bir hastanede 4 yıl boyunca dermatoloji uzmanı olarak görev yaptı. Çalışmalarını Bayraklı Folkart Towers’taki muayenehanesinde sürdüren Dermatoloji Uzmanı Dr. Ecem Bulut Okut’un yurt içi ve yurt dışında yayınlanan çok sayıda makaleleri ve kitap bölümleri bulunmaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com