Ege Ambulans
Dr. Efsun Akın ve Op. Dr. Aysel Doğan Geçit Yeni Yerlerinde01/11/2023

Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Efsun Akın ile Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysel Doğan Geçit yeni muayenehanelerinde hasta kabulüne başladı.

Bayraklı’da bulunan muayenehanelerinde hasta kabulüne başlayan Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Efsun Akın ile Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysel Doğan Geçit kendi uzmanlık alanlarındaki birçok sağlık hizmetini hastalarına sunuyorlar. Yakın zamanda diyetisyen, diş hekimi ve psikolog gibi alanında uzman hekimlerinde göreve başlayacağı muayenehane farklı sağlık hizmetlerini bir araya getirerek kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Ayakta Tedavi

Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Efsun Akın genel sağlık taramaları, check-up, hastalık takibi, genel tahliller,diyabet, tansiyon gibi kronik hastalıklar ve üst solunum yolu hastalıkları takibi gibi bir çok alanda sağlık hizmeti veriyor. Dr. Efsun Akın gerekli durumlarda hastalarını tedavi için diğer uzman hekimlere yönlendiriyor.

Estetik Cerrahi İşlemler

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysel Doğan Geçit ise estetik ve plastik cerrahi alanına giren tüm cerrahi operasyonlarda sağlık hizmeti veriyor.  Op. Dr. Aysel Doğan Geçit başta meme estetiği, burun estetiği, karın germe, annelik estetiği gibi operasyonlar olmak üzere estetik ve plastik cerrahi alanına giren tüm işlemlerde hasta kabul ediyor.

Medikal Estetik İşlemler

Dr. Efsun Akın ve Op. Dr. Aysel Doğan Geçit’in muayehanelerinde medikal estetik işlemlerde başarıyla yapılabiliyor. Mezoterapi, PRP, dolgu, botoks, cilt bakımı, ip askı gibi klinik ortamlarda yapılabilecek işlemlerde başarı ile uygulanabiliyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com