Ege Ambulans
Ege Yaşam Hastanesi 3 Yaşında14/11/2017

Özel Ege Yaşam Hastanesi Kuruluşunun 3'üncü yıldönümünü Güzelbahçe Vantuz Restaruant'ta düzenlendiği gece ile kutladı.

Düzenlenen geceye Özel Ege Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Genel Koordinatör Dr. Nail Yoloğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü İncir, Sağlık Direktörü Elmas Çetin Yeşilay ve Yönetici Nalan Arslan, doktorlar, yardımcı sağlık personeli ve hastane çalışanları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Ege Yaşam Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Nail Yoloğlu '' Zorlu bir serüven içinde hastanemizi hayata geçirdik ve bu serüvende başından beri yanımızda olan doktorlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Öncelikli amacımız hastalarımıza doğru ve kaliteli hizmet sunmaktır. Bu amaçla ve özveri ile çalışan, hastaları kendi ailesi gibi gören tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Özel Ege Yaşam Ailesi olarak gelecekte yapacağımız güzel projelerle birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum, Katkılarınızdan ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz.''dedi.

Organ bağışının önemine dikkati çeken Dr. Yoloğlu'nun konuşması sırasında hastane personeli''bağışlanan her organ,Filizlenen bir Can'dır pankartı açtı. Daha sonra hastanede 3'üncü yılını dolduran personellere ödülleri verildi.Konuşmaları ve ödül töreninin ardından hastane personelleri geç saatlere kadar eğlendi...

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com