Ege Ambulans
Ege Yaşam Hastanesi’ne Başkan Ziyareti14/12/2017

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ege Yaşam Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Selvitopu, ziyareti sırasında başta yoğun bakım servisi olmak üzere tüm servisler hakkında hastane yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu.

Ege Yaşam Hastanesi’ni ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, hastanenin bölgenin en kapsamlı hastanesi olduğunu söyleyerek, “Ege Yaşam Hastanesi’ne bölgemize ve İzmir çevresine verdiği iyi hizmetten dolayı kurucu ve yetkilerini kutluyoruz ve bu başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.   Hastane servislerini dolaşarak, hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Selvitopu, ziyaret ettiği hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkandan Müjde

Başkan Selvitopu, hastaneye ulaşımı kolaylaştırmak için durak koymayı ve hastanenin bulunduğu sokağı rahatlatmayı amaçladıklarını söyledi. Selvitopu, “Karabağlar’ın hemen hemen tüm semtlerinde yenileme çalışmaları yapıyoruz. İlçede yaşayanların sosyal alanlarını genişletmeyi hedefliyoruz.” dedi.  

Palyatif Merkezine Ek Bina Talebi

Anestezi, Reanimasyon ve Yoğun Bakım Uzmanı İlker Çomak, hastaneye olan ulaşımın kolaylaştırılması açısından otobüs durağı ve hastanenin bulunduğu mahallenin trafiğini azaltacak bir çözüm istediklerini dile getirdi. Çomak,  “Hastanemizin palyatif merkezine ek bina yaparken başkanımızdan desteklerini rica ettik. Kendisi de bu çalışmamız için belediyemizin bize destek olacağını söyledi.” dedi.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com