Ege Ambulans
Egebem A.Ş 30, Central Hospital 20 Yaşında 18/03/2019

30 yıl önce Gürteksan A.Ş olarak ticari hayatına başlayan Egebem A.Ş 30’uncu, Batı Anadolu Central Hospital ise 20’inci kuruluş yıldönümünü şirket çalışanları, hastane personeli, hekimler ve ailelerinin katılımıyla İzmir Arena’da kutladı.

Yaklaşık 800 kişiye iş istihdamı sağlayan Egebem AŞ. Ve Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları ( BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “ şirketimizin ve hastanemizin tüm çalışanları benim ailemin birer ferdi gibidir. Böyle büyük ve başarılı bir aileye sahip olduğum için mutluyum. Bu çatı altında olduğunuz için, özverili ve gayretli çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Bugün ben hayallerime ulaştıysam bu sizin özverili çalışmalarınız sayesindedir. Şirketlerimizin hizmetlerini Sağlık, Eğitim ve Gıda olmak üzere 3 ana başlık altında topladık. Bunları ise turizm ve inşaat izlemektedir. Çok kısa zamanda büyük çaba sarf ettiğimiz Manisa Karaçam bölgesinde Batı Anadolu Üniversitesi’ni de hayata geçirerek şirketlerimiz bünyesine katacağız. ” dedi. Op. Dr. Özer Gürbüz birlikte çalıştığı tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Daha sonra Op. Dr. Özer Gürbüz 20. Yıl nedeniyle Central Hospital bünyesinde çalışan personeline plaket takdim etti.  Kutlama pastasının kesilmesinin ardından düzenlenen eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com