Ege Ambulans
Egeumut Hastanesi Büyümeye Devam Ediyor17/10/2023

2010 yılında hasta kabulüne başlayan Turgutlu Özel Egeumut Hastanesi, 13 ayrı branşta kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Mikrocerrahi ve el mikrocerrahi işlemlerinin de başarıyla uygulandığı Özel Egeumut hastanesi kaliteli sağlık hizmeti ve “Sağlıkta Umutlu Bir Gelecek” anlayışıyla geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

13 Branşta Hizmet

İç Hastalıkları (Dahiliye), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji (Cildiye), Üroloji, Genel Cerrahi ve Acil Servis olmak üzere toplam 13 ayrı branşta sağlık hizmeti veren Özel Egeumut Hastanesi 34’ü servis, 20’si erişkin yoğun bakım ve 10’u yenidoğan yoğun bakım olmak üzere toplam 64 yatak, 3 ameliyathane, 1 doğum servisi, bulunan hastanede radyoloji ve laboratuvar tetkikleri hastane bünyesinde gerçekleştirilmektedir.

Mikrocerrahi ve el mikrocerrahi işlemlerini, alanında uzmanlaşmış kadrosu ve ileri düzey teknolojik sistemleriyle başarıyla uygulayan Özel Egeumut Hastanesi hastalarına daha iyi hizmet verebilmek adına kendisini geliştirip yenileyerek sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni hizmete başlayan Kozmetik Dermatoloji birimi ile Alexandrite Lazer Epilasyon, G5 Masajı, Dolgu ve Botoks Uygulamaları ile medikal cilt bakımı işlemlerini özel hastane ortamında hastaların hizmetine sundu. Özel Egeumut Hastanesi “Sağlıkta Umutlu Bir Gelecek” anlayışıyla geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com