Ege Ambulans
Ekol Hastaneleri büyümeye devam ediyor30/04/2019

12 yıl önce İzmir’de KBB Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Baz ve Eşi Figen Baz tarafından Mavişehir’de kurulan Ekol Hastanesi, estetik ve plastik cerrahideki talebi göz önüne alarak Ekol Estetik Tıp Merkezi ismi ile yeni bir tıp merkezi açıyor.

Tıp fakültesinde öğrenim görürken babası Sami Baz'ın gırtlak kanseri hastalığıyla mücadele ettiği dönemde tüm KBB muayene ve tetkiklerin yapılabileceği bir hastane kurma hayalini gerçekleştirerek İzmir’e Ekol Hastanesi’ni kazandıran Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, yoğun talep üzerine şimdi de sadece estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet verecek Ekol Estetik Tıp Merkezi’ni İzmir’e kazandırıyor.

Ekol Hastanesi’nin hali hazırda KBB, Estetik ve Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kardiyoloji, Nöroloji, Psikiyatri, Ortopedi ve Travmatoloji ve Dahiliye olmak üzere 12 branşta, 6’sı profesör, 5’i doçent olmak üzere 52 uzman hekim kadrosu ile hizmet verdiğini hatırlatan Opr. Dr. Mehmet Baz, “12 yıldır başta İzmir olmak üzere ülkemizden ve Avrupa’dan birçok hastanın tedavisini gerçekleştirdik. Bu anlamda bize güvenerek hastanemizi tercih eden tüm hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güvene layık olabilmek adına yeni bir yatırımı yine İzmir’de hayata geçiriyoruz” dedi.

2 bin Metrekare Alanda

Ekol Estetik Tıp Merkezi’ndeki çalışmalarda sona gelindiğini belirten Opr. Dr. Mehmet Baz, “bu yatırımları tamamını öz sermayemiz ile yaptık ve yapıyoruz. Tıp Merkezi’mizde 2 Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı, 1 Medikal Estetik Uzmanı, 5 Estetisyen ve Güzellik Uzmanı ile 12 yardımcı sağlık personeli görev yapacak. Dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri teknolojili sistemleri kullanacağız. Yaklaşık 50 Milyon TL’ye mal olan ve 2 bin metrekare de kurulan Tıp Merkezi’mizde başta burun, meme, karın, penis ve yüz estetiği olmak üzere, lazer epilasyon, kalıcı makyaj uygulamaları, cilt bakımı gibi konularda hizmet vereceğiz. Tıp Merkezimiz 1 ay içerisinde hasta kabulüne başlayacaktır” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com