Ege Ambulans
Ekol Hastanesi’nde Beyin Cerrahisi ameliyatlarına başlandı01/03/2018

Ekol Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Erdinç Özbek hasta kabulüne başladı.

İzmir’in sağlıkta Türkiye ve Dünyaya açılan penceresi Ekol Hastanesi bölge halkına verdiği sağlık hizmeti ile adını Avrupa’ya duyurdu.  Her geçen gün büyüyerek başta İzmir ve bölge halkı olmak üzere Türkiye ve yurt dışından gelen hastalarına KBB, Estetik ve Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Nöroloji, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Psikiyatri, Dahiliye, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Beslenme ve Diyet gibi branşlarda kaliteli sağlık hizmeti veren Ekol Hastanesi bünyesine kattığı Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği ile de hasta kabulüne başladı.

İleri Teknolojiler Kullanılıyor

Klinik Hakkında bilgiler veren Ekol Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nden Op. Dr. Erdinç Özbek, “Kliniğimizde beyin ve sinir cerrahisi branşına yönelik bir çok tanı, teşhis, tedavi ve ameliyat yapılabilmektedir. Hastanemizde ileri sistem teknoloji ile donanımlı ameliyathanemiz ve ameliyat sonrası yoğun bakım ünitemiz mevcuttur. Hekim kadromuz ve ekibi bu alanda bilgi ve tecrübeye sahip. Ayrıca hastanemizde ileri sistem teknoloji ile hizmet vermekteyiz. Diğer yandan beyin ameliyatı öncesi ve sonrası da hastalarımızın hassasiyetini göz önüne alarak hastanemize MR ve Tomografi görüntüleme sistemlerimizi kurduk. Hastalarımız ameliyat öncesi veya sonrası başka bir sağlık merkezine gitmelerine gerek kalmadan bu görüntüleme sistemlerini hastanemizde çektirebilmektedir. Bu da hastalarımıza daha hızlı tanı koyabilmemizi kolaylaştırabilmektedir. Diğer taraftan hastanemizde yaptığımız ameliyatlarda Prof. Dr. Kemal Yücesoy’dan da destek alıyoruz” dedi.

Tedavi Alanı Geniş

Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında bir çok tanı, teşhis, tedavi ve ameliyatın yapılabildiğini belirten Ekol Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nden Opr. Dr. Erdinç Özbek klinikte verilen sağlık hizmetleri hakkında şunlar söyledi. “Kliniğimizde bel ve boyun fıtıkları  başta olmak üzere her türlü omurga hastalıklarının cerrahi tedavisi, periferik sinir denilen kol ve bacak sinirlerinin sıkışmasına yönelik cerrahi tedavi yapılabilmektedir. Kafa ve omurilik yaralanmaları, travma cerrahisi, doğumla birlikte olan sinir sisteminin oluşumu sırasında gelişen rahatsızlıklar, beyin boşluklarındaki sıvı miktarının artışı ve ayrıca doğuştan kafatasındaki şekil bozuklukları tedavi edilebilmektedir. Beynin ya da omurilik dokusunun içinden kaynaklanan veya ona dışarıdan baskı uygulayarak sorun oluşturan tümörler ile Trigeminal nevralji hastalıklarının cerrahi tedavisi de yapılabilmektedir” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com