Ege Ambulans
Ekol'de 23 Nisan Coşkusu30/04/2019

Ekol Hastaneleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel 23 Nisan şenliği bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Ekol Sanat Galerisi’nde Ekol Hastaneleri ve Ekol Sanat Galerisi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve Eşi Figen Baz’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlamaya Ekol Hastanesi çalışanlarının çocuklarının yanı sıra  hastanede tedavi gören çocuklar katıldı.

Maskot Bando’nun müzikleriyle, palyaçolar ve Bubble Show ve animasyon ekibinin şovlarının renk kattığı şenlikte, Pinyata oyunu, şeker köşesi, fotoğraf köşesi, boyama yarışması  yoğun ilgi gördü. Etkinlikte pamuk şeker ve patlamış mısırlar minikler tarafından ilgi ve beğeniyle tüketildi.

23 Nisan pastasını eşi Figen Baz ve miniklerle birlikte kesen Op. Dr. Mehmet Baz, “ 23 Nisan 1920’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu gün Dünyada sadece Türkiye’de çocukların bayramı olarak kutlanmaktadır. Böylesi özel bir günde yarının büyükleriyle birlikte güzel bir gün geçirmenin keyif ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Şu anda burada bulunan çocuklarımız başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. Şenliğimize katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com