Ege Ambulans
Esteparkta Yaza İnce Girin03/05/2018

İzmir’de 5 katlı binasında, 800 Metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin kapsamlı zayıflama merkezi olan Estepark Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Merkezi kurucusu Dr. Tanju Adalı, “dünyanın sayılı merkezlerinde uygulanan yöntemler ve  ileri teknolojilerin kullanıldığı merkezimizde yaklaşan yaz aylarına kişiye özel olarak düzenlenen programlarla zayıflayarak yaza formda girebilirsiniz” dedi.

Soğuk Lipoliz Uygulaması

Soğuk lipolizin yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale getirip onların yok olmasını sağlayan bir yöntem olduğunu söyleyen  Adalı, “ Uygulama ortalama 1 saat sürüyor. Buradaki önemli konu ne marka bir sisteme gireceğinizdir. Merkezimizde CE belgeli Avrupa sistemi CoolTech Soğuk Lipoliz sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem vücudun özellikle karın ve karın yan yağlarına da uygulanmaktadır. CoolTech sisteminde yüzde 90’nın üzerinde memnuniyet oranı vardır.” dedi.

Bölgesel Zayıflama ve Selülit Uygulamaları

Bölgesel incelmenin amiral gemisi sayılan Ultrashape V3 sisteminin Avrupa’da ameliyatsız liposuction olarak tanımlandığını belirten  Adalı, “ Merkezimizde kullandığımız Ultrashape V3 sitemi FDA tarafından onaylı bir sistemdir.  Ayrıca yaz ayları öncesi kadınların korkulu rüyası olan selülitlerin tedavisi içinde son 10 yıldır başarısı kanıtlanan VelaShape serisi ile selülitlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca baharın yaklaşması ile beraber acilen zayıflamam lazım diyenler içinde zayıflama merkezimizde bir sürprizimiz var.  Artık ileri teknoloji ile daha az yorularak ciddi oranda kalori yakmak mümkün. Şimdilerde Avrupa’yı kasıp kavuran Body Evolution akımını merkezimizde halkımızın hizmetine sunduk. Vacu Evolution adı verilen bu sistemde 30 dakikalık bir yürüyüş, bir koşu bandındaki bir saatten tam beş kat daha fazla etkilidir.” dedi.

İki Sistem Bir Arada

2017 yılının son trendlerinden biri olan Alliance, Avrupa ile aynı sezonda EsteParkta İzmirlilerin hizmetinize girdi. LPG Alliance 360 derece sistemi  incelme mi yoksa Sıkılaşma mı ikilemine son veriyor. Dr. Tanju Adalı , “ LPG Alliance ile aynı anda yağ yakımı, selülit tedavisi ve cilt sıkılaştırma yapılabilmektedir. Hücrelerin işlemlerini yeniden harekete geçiren doğal, müdahalesiz, zorlayıcı olmayan, mekanik cilt uyarım tekniğidir. LPG Alliance  sadece bir tedavi ile incelme hücrelerini (depo yağ hücreleri) uyarır, fiziksel egzersiz ve beslenmeye dirençli olan kişilerde bile yağın doğal yolla yakılmasını yeniden harekete geçirir.” dedi.

VelaShape III ile bölgesel zayıflama

Kadınların vücut imajlarıyla ilgili hoşnutsuz olmalarına neden olan özellikle selülitli bölgelerin tedavisi için cerrahi olmayan ileri sistem ürünü olan VelaShape III kullanımı kolay, eve kapanmayı gerektirmeyen, konforlu, derinlemesine etkili, gelişmiş klinik protokolleri ile tutarlı sonuçlar veren, tekrarlanabilir vücut şekillendirme tedavisi sunar. 10 yılı aşan klinik tecrübesi, ondan fazla klinik çalışması, tüm dünyada gerçekleştirilmiş 5 milyondan fazla bağımsız tedavisi ve piyasadaki diğer estetik sistemlerden daha fazla yayınlanmış makaleye sahip olmasıyla, VelaShape 3 içerisinde Bi-Polar RF (Radyo Frekans) + IR (Infrared) + Mekanik masaj ve vakum bir arada olup bugün dünyada tanınmış invaziv olmayan, vücut şekillendirme sistemidir.  VelaShape tedavisinin etkinliği ve güvenliği çok merkezli klinik çalışmalarla ve dünya çapında gerçekleştirilen 5 milyondan fazla hasta üzerinde yapılmış bağımsız tedaviler ile gösterilmiştir. VelaShape III karın bölgesinde 2 cm’den fazla incelme ve uyluklarda 1.5 cm’den fazla incelme sağlamıştır. VelaShape ile tedavi edilen doğum sonrası dönemdeki hastaların tedavi edilen bölgelerinde ortalama incelme ve %97 hasta memnuniyeti sağlanmıştır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com