Ege Ambulans
Gazi Hastanesi Personeli Sporda Derece Yaptı30/09/2019

Özel İzmir Gazi Hastanesi Tıbbi Sekreter Sorumlusu Gülay Muştu 9 Eylül yarı maratonu 35-40 yaş grubu bayanlarda 5’inci olarak derece elde etti.

Çocukluğundan beri sporla ilgilendiğini belirten Gülay Muştu “ koşmayı çok seviyorum. Lise dönemimde de sürekli koşuyordum ve çeşitli yarışlara katılmıştım. Uzun bir süre ara verdim. Ancak şu anda tekrar koşmaya başladım. 9 Eylül’de düzenlenen 9 Eylül yarı maratonunda çalıştığım hastane olan Özel Gazi Hastanesi’ni temsil ettim ve kendi yaş grubumda derece elde ettim. Bir sonraki hedefim 42 km maraton yapmak. Bana bu anlamda destek olan Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Selim Amato, Hastane müdürümüz Dr. Bülent Albayrak, idari müdürümüz Levent Maden’e ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Hedef Derece Kürsüsü

Özel İzmir Gazi Hastanesi İdari Müdürü Levent Maden, “ Hastane olarak sosyal sorumluluk projelerine destek verdiğimiz gibi, çalışanlarımızın da sosyal faaliyetlere katılmasını ve yer almasını önemsiyoruz. Gülay’ın koşmaya merakını öğrendik ve kendisini bu konuda destekliyoruz. Bu anlamda ilk katıldığı koşuda 5’inci oldu. Şimdi önümüzdeki koşularda kendisini derece kürsüsünde görmek istiyoruz.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com