Ege Ambulans
Köpeğin Kopardığı Buruna Estetik Operasyon06/11/2019

Üç yaşındaki Golden cinsi köpek ile oynarken aniden burnunu ısırması ile burnunun bir bölümü kopan Uğur Atamyıldız KBB Uzmanı Op. Dr. Cem Karas ve ekibi tarafından yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İzmir Karşıyaka’da arkadaşının golden cinsi köpeği ile oynarken köpeğin bir anında kendisini ısırdığını anlatan Uğur Atamyıldız, “ Köpeğe yabancı biri değilim. Sürekli beni görüyordu ve tanıyordu. O gün yine arkadaşımın evine gittim ve köpeği görünce sevmek için eğildim. Köpek bu sefer beni ısırdı ve burnumdan bir parça koptu. Arkadaşlarımla birlikte hemen kopan parçayı bir poşete koyduk. Sonra beze sardık ve buz dolu kutuyla birlikte Op. Dr. Cem Karas’a ulaştık. Dr. Cem Bey benim arkadaşımdı. Kendisi beni operasyona aldı. Şu anda gayet sağlıklıyım. Oldukça güzel bir sonuç aldık. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hayvanseverlere de tavsiyem köpeklere korumasız bir şekilde yüzlerini direk yanaştırmasınlar” dedi.

İyi Muhafaza Edilmeli

Operasyon hakkında bilgiler veren Op. Dr. Cem Karas ise , “ kopma vakalarında kopan parçanın saklanması çok önemlidir. Direk olarak buza temasından kaçınılmalı, bir bez ya da naylon poşet ile birlikte buz dolu kutuya konmalıdır. Hastamız kopan parçayı iyi muhafaza etmiş ve bizim işimizi kolaylaştırdı. Kendisine yaptığımız operasyon ile oluşan doku hasarını giderdik. Bu operasyondan sonra hastamızın nefes alma problemi de olmayacak” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com