Ege Ambulans
Güzelbahçe’ye Semt Polikliniği Geliyor04/06/2018

Urla Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hasta kabul edecek Güzelbahçe Semt Polikliniği’nde sona gelindi. Güzelbahçe Semt Polikliniği Haziran ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacak

Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adıgüzel Demirel, “ Yarımadada bölge hastanesi olarak hizmet verdiklerini belirterek, “ Hastalarımızın çoğu Urla dışından gelmekte. Karaburun, Mordoğan, Seferihisar, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova bölgesinden hastalarımız hastanemizi tercih ediyor.  Hastanedeki poliklinik sayılarımızı 50 polikliniğe kadar çıkardık ancak bu sayı bize yetmiyordu. Hizmet kalitemizi bozmadan Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nin alt katında bir poliklinik açmak istedik.” dedi.

7 Ana Dal

 Dahiliye, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, KBB, Göz, Radyoloji gibi branşlarda hata kabul edeceklerini belirten Op. Dr. Demirel, “ bu branşların yanı sıra burada küçük acil müdahalelerin yapılacağı bir acil servis bulunacak. Ateş, mide bulantısı gibi müdahaleler yapılacak. Acil Servis tam anlamıyla hayat kurtarıcı bir şekilde olması lazım. O yüzden bu merkezde küçük müdahaleler yapılacak. Ak Parti  Eski İlçe Başkanı Rahmetli Vasfi Çakıroğlu’na, İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli’ye, İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur’a, Kamu Hastaneleri Başkanı Anıl Eser ile yer tahsisinde bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay’a teşekkür ederiz. Güzelbahçe için çok güzel bir hizmet oldu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com