Ege Ambulans
Hedef Dünyada İlk 20’ye Girmek05/05/2017

Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba hastanenin geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgiler verdi.

2017 yılının Medical Park İzmir Hastanesi için atılım ve yatırım yılı olacağını belirten Genel Müdür Veysi Kubba, sosyal sorumluluk projeleri ile kimsesiz çocukları topluma kazandırmak için çalıştıklarını ve Stanford Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalama yolunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kalitemizi arttıracağız

“2017 yılı bizim için atılım ve profesyonelliğimizi üst düzeye çıkarma yılı olacak.” diyen Kubba, “   Özellikle JCI sürecinin uzatılması ve ileriye taşınması, Avrupa Kalite Ödülü’nde 5 yıldız ödülünü almak için çaba içerisine girmemiz noktasında yoğun çalışmalar yapıyoruz. Yine sağlıkt ileri teknolojiyi vatandaşımıza daha geniş boyutta sunmak üzere yeni yatırımlar yapıyoruz. Bu yatırımların topluma hizmet vermesini sağlamak için yeni yılda önemli bir takım açılımlarımız olacak. 2017 yılında daha ulaşılabilir olmak hedeflerimiz arasındadır. Vatandaşın sıkıntıya girmeden sağlığı ile ilgili hizmetleri güvenle alabileceği,  ileri teknoloji ile güncel tedavi yöntemlerini kaliteli bir şekilde sunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Dünyada İlk 20 Hastane

Genel Müdür Veysi Kubba, “ 2017’de geleceğe daha güvenle bakan, daha iyi sağlık hizmeti üreten bölgede ve ülkesinde önemli yere gelen sağlık tesisi olma özelliği göstererek, dünyanın en iyi 20 hastanesi arasında girmek istiyoruz” dedi. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplumun özellikle el değmemiş sorunlarına değindiklerini belirten Kubba, “ Özellikle toplumun ilgi duyması gereken ve şefkat göstermesi gereken kimsesiz çocuklarına yatırım yaparak onları topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Bu şekilde daha çok insana ulaşarak topluma olan sorumluluğumuzu artıracağız .” dedi.

Stanford Üniversitesi ile İşbirliği Protokolü

Uluslararası ilişkiler kapsamında Stanford Üniversitesi ile sağlık alanındaki işbirliği protokolü için önemli aşamalar kaydedildiğini belirten Veysi Kubba, “ Bu anlamda ilk girişimi yaptık ve Stanford Üniversitesi’nden cevap bekliyoruz. İnşallah Stanford Üniversitesi ile entegre bir sağlık tesisi olarak ülkemizi dünyada iyi temsil eden kurum olma yolunda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com