Ege Ambulans
Hemoroid’te Yeni Yöntemle Dünya Ödülü Kazandılar30/04/2019

Almediko Health Care ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından geliştirilen, hemoroid ve anal fissür tedavisinde yeni bir ürün olarak geliştirilen Memethol Bariyer Sprey İş Dünyası'nın nobeli olarak tanımlanan ve en prestijli iş ödülleri olarak bilinen  ve Paris’te düzenlenen Dünya Kalite Komitesi (World Quality Commitment) innovasyon avcıları tarafından inovasyon (yenilikçilik) ve mükemmelliyetçilik dalında ödül aldı. Ödülü ilk kez bir Türk firması aldı.

20 yıllık tecrübe

Almediko Health Care Genel Müdürü Ümit Güneş, “ 1999 yılında ilaç sektöründe üretim ve dış ticaret şirketi olarak kurulan Almediko Health Care,  Hemoroid ve Anal Fissür hastalarının şikayetlerini azaltmak ve ortadan kaldırmak üzere tasarlanmış ürünler ile böbrek yetmezliği, tırnak batması, dishidrotik egzama ve gastrointestinal bozukluklar için tamamen kendi geliştirdiği dünyada muadili olmayan eşsiz ürünler geliştiriyor ve üretiyor. 29 ülkeye pazarlanan bu ürünlerin AR-GE  ve üretim faaliyetleri Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ‘nde gerçekleştiriliyor. Ulusal ve uluslararası piyasada  sürekli pazar payını arttıran , sanayi ve üniversite birlikteliği ile pazar ihtiyaçlarına farklı çözümler bularak pazara öncülük eden Almediko, madde ve sıvı analiz laboratuvar hizmetlerini Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Çözelti Laboratuvarı ile  ortak bir proje kapsamında sürdürüyor” dedi.

Sadece Eczenelerde

Almediko Health Care olarak internet üzerinden ilaç ve tıbbi malzeme satışını desteklemediklerini belirten Ümit Güneş, “ Hemoroid ve anal fissür tedavisinde geliştirdiğimiz Memethol Bariyer Sprey sadece eczanelerde satılmaktadır. Ürünü kullanmadan önce ayrıntılı muayene ve teşhis için mutlaka doktor kontrolünü öneriyoruz” dedi.

Kaliteyi uluslararası platforma taşıyabilmek

Dünya Kalite Komitesi tarafından verilen ödülle ilgili olarak bilgiler veren Ümit Güneş,  “ Kaliteli bir hayat ve  sağlıklı yaşlanabilmek adına yenilikçi yöntemler geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık  Fakültesi ile yapmış olduğumuz ortak Ar-Ge ve üretim çalışmalarımız ile çalışma ahlakımız ve güvenilirliğimiz, sürdürebilir  ve mükemmel üretim politikamızla dünyada 29 ülkede yerimizi aldık. Yeni inovatif buluşlar ile kaliteli ürünler  oluşturduğunuzda tüm dünyanın bize doğru koştuğunu gördük.  Bunun en iyi örneği olduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi daha fazla  hırslandırıyor ve geleceğe daha fazla yatırımlar yapmamız için teşvik ediyor. Kalite ve mükemmelliğe olan bağlılığımızı  uluslararası platforma taşıyabilmek ve karşılığında mükafatlandırılmak gurur verici” dedi. 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com