Ege Ambulans
İzmir CHP İçin Sürpriz Aday 01/01/2019

CHP Genel Merkezi İzmir’de büyük şehir adaylığı için 4 isimli bir anket yaptırmaya başladı.  CNN Türk ekranlarında  Hande Fırat’ın sunduğu gece görüşü programında Abdülkadir Selvi’nin de belirttiği gibi, Figen Baz’ın ismi büyükşehir adayı olarak genel merkezin yaptırdığı anket listesinde, Tunç Soyer, Abdül Batur ve Tuncay Özkan’la birlikte yer aldı.

Sürpriz Aday Figen Baz Kimdir?

Figen Baz 1966 İzmir Karşıyaka doğumludur. 15 yıldır İzmir’de faaliyet gösteren Ekol Hastanesi’nin ve Türkiye’nin en büyük işitme cihazları firması Duymer İşitme Cihazları’nın sahibi ve kurucusudur. Bir Avukat, biri Halkla İlişkiler Uzmanı iki oğlu bulunan Figen Baz, Opr. Dr. Mehmet Baz’ın da eşidir.

Bosna kökenli bir aileden gelen Figen Baz’ın babası yıllarca Çiğli’de doktorluk yapan ve Boşnak Salih olarak tanınan Dr. Salih Salnur’dur. Aynı zamanda Ekol Sanat Galerisi’nin de sahibi olan Figen Baz, sanat çevrelerinde de yakından tanınıyor.

İş hayatı ve sosyal yaşamdaki faaliyetleriyle bilinen Figen Baz ailesi ile birlikte bugüne kadar Çiğli’de sağlık alanında önemli yatırımlar yaptı. Son yıllarda aile olarak Seyrek yolunda aldıkları 50 dönüm arazi üzerinde üniversite kurma çalışmalarını yürütüyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com