Ege Ambulans
İzmir İçin Birlikte Adayız…20/03/2018

9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimleri sürecinde meslek komite adayları belirlenmeye başladı.

İzmir Ticaret Odası 31 nolu İnsan Sağlığı Grubu Komitesi Meclis Üyeliği Seçimi adayı Özel İzmir Gazi Hastanesi Kurucu ortaklarından Op. Dr. Selim Amato ve ekibinin  yaptığı toplantıda özellikle vurgulanan nokta  “ Ben değil,  Biz Adayız” anlayışı ile  yola çıktıklarını söyledi ve şöyle devam etti. “ Biz  İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği için ekip olarak adayız.   İzmir ve sektörümüzün   en köklü üyeleri olarak buradayız ve  güç birliği içinde tek bir hedefe kilitlenerek yola çıktık. Başta ekibimize ve diğer adaylara da başarılar dilerim.”

Op. Dr. Selim Amato “ Takım arkadaşlarım bu şehrin en köklü ve deneyimli kişileri. Sağlık ve eğitim alanında İzmir`i iyi tanıyan ve İzmir sevdalıları kişiler, eminim ki ekibimiz göreve geldiği zaman temsil ettiğimiz tüm kurumları en iyi şekilde İzmir Ticaret Odası çatısı altında üst düzeyde temsil edeceklerdir. Ayrıca son dönemde yaşlı bakım turizmi için İzmir hedef gösteriliyor. Grubumuzda yaşlı bakım ve engelliler önemli yer tutuyor.” dedi.

HER ŞEY SAĞLIK VE EĞTİM İÇİN

“Sağlık ve eğitim İzmir`in temel taşlarıdır” diyen Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz “ Biz ekip olarak mesleki sorunları birinci ağızdan yetkililerle görüşüp her türlü sorunu çözmek için çalışacağız, İzmir`i dünyaya açılan bir pencere olarak görüyoruz. Ekibimiz alacağı  sorumluluğun farkında. İzmir Ticaret Odası bu şehrin kalesi gibi, bizler sağlığın ve eğitimin tüm detaylarını buradan Ankara’ya ulaştırmanın yollarını bulacağız.” diye konuştu.

BEN DEĞİL BİZ VARIZ.

Özel İzmir Ege Laboratuvarı Kurucularından Dr. Serdar Canko ise Ticaret Odası Meslek Komite seçim sürecinde görev verildiği taktirde bizleri bekleyen çok önemli mesleki sorunların farkında olduklarını belirterek, “ Dr. Selim Amato Komite başkanlığında oluşturduğumuz ekibimizin hedefi EXPO 2023 olarak belirledik. “ dedi

Sono Nükleer Tıbbi Görüntüleme Merkezi’nden Dr. Engin Aytan’da “ Sağlık ve eğitimde Avrupa’nın gelişmiş ülkeleri ile aynı seviyede,  hatta dünya ile yarışır yapılanmaya gitmeliyiz. Tüm kurumlarımızı İzmir Ticaret Odası ile entegre olarak çalışmalara katılmaya davet ediyoruz. Sağlık ve eğitimi  uzman personel ve ileri teknolojilerle donanımlı daha modern ve akıllı binalarda layık olduğu seviyelere taşımak için güç birliği ve çalışma programlarımız hazır” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com