Ege Ambulans
İzmir’de Her Çocuk Adına Bir Fidan18/01/2021

Can Sağlık Grubu’nun, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle başlattığı “Doğan Her Çocuk İçin 1 Fidan” projesiyle, çocuklara ve doğaya el uzatılıyor. Doğan her çocuk için dikilen fidanlarla ekolojik sistemin iyileştirilmesine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Doğayı seven, anlayan ve koruyan nesillerin yetişmesi için başlatılan sosyal sorumluluk projesinin önümüzdeki günlerde resmen başlaması bekleniyor. İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner, “Etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı ve sosyal sorumluluklarının bilincinde bir hastane olarak; çocuklarımızın ve doğanın geleceği adına bu anlamlı projeyi başlattık. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmamız gerektiğinin farkındayız.. Yaşadığımız toplumun fiziksel, ruhsal ve sosyal sağlık durumunu korumak ve iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda doğum sayılarına göre değişmekle birlikte bu yıl 10 bin fidan dikileceğini öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

Ege Orman Vakfı iş birliği ile gerçekleştirilen projede, doğan her çocuğun fidan bilgilerinin yer aldığı sertifikası ailelerine teslim edilecek.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com