Ege Ambulans
Karaburun Kaymakam’ından Aden Huzurevine Ziyaret15/03/2019

Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin Mordoğan’da hizmet veren Özel Aden Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin Mordoğan’da hizmet veren Özel Aden Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek kurum kurucusu Dr. Aykan Çelikel’den bilgiler aldı. Huzurevinin sakinlerine sağladığı imkanlar hakkında bilgiler veren Dr. Aykan Çelikel, Kaymakam Serap Özmen Çetin’e  ziyaret boyunca eşlik etti. Kaymakam Özmen ilçenin kalkınması, istihdamın artması için böyle bir yatırımı Mordoğan’a yapmalarından dolayı Dr. Aykan Çelikel’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Aykan Çelikel ise, “ Sizi kurumumuzda ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Hastane standartlarında doktor ve hemşire gözetiminde, sosyal hizmet uzmanlarıyla birlikte sakinlerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onları kurumumuzda kalan bir misafir değil, anne ve babamız gibi davranıyor, incitmemeye özen gösteriyoruz” dedi.

Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Serap Özmen Çetin onlara karanfil takdim etti. Yaşlılarla sohbet eden Serap Özmen Çetin, “En değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren büyüklerimizi her zaman hatırlayacağız. Bu ziyaretleri sıklaştıracağız. Kendilerini yalnız hissetmemeleri için gereken özeni göstereceğiz. Karaburunlu kadınlar deyince benim aklıma gelen şu. Güçlü, üreten, kendini her alanda var eden kadınlar geliyor. Burada bulunan herkes sizlerin huzuru ve rahatı için gayret gösteriyor. Bir yerde huzur ve sevinç varsa orada yaşayan herkesin bunu sağlamak için gayreti vardır. Sizlerin evladı, torunu ve kardeşi olarak elimizden geldiği ölçüde hürmet, saygı ve vefa göstermeye çalışıyoruz. Hayat tecrübesi olarak bizlerden çok öndesiniz. Buraya yaptığımız ziyaretlerle sizlerin hayat tecrübesi bilginizden de istifade etmeye çalışıyoruz. Her fırsatta huzurevini ziyaret edeceğiz. Onların hep yanında olacağız. Bu tür yerlerde kalan büyüklerimize her konuda destek olmamız gerekiyor. Onların her istek ve taleplerini ivedilikle yerine getirmeye hazırız. ”dedi.

Ziyaret sırasında Karaburun TSM korosunun da keyifli müzik dinletisi ile huzurevi sakinleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com