Ege Ambulans
Kubba Ticaret Odası Komite Seçimlerine Aday20/03/2018

9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimi sürecinde MP Sağlık Hizmetleri A.Ş. temsilen Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Veysi Kubba liderliğinde bir araya gelerek sektörün saygın şirketlerinin temsilcileri aday olarak  “ Birlikte Söz Veriyoruz”  sloganıyla bir değişim hareketi başlatıyor.

Medikal Park Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Veysi Kubba İzmir Ticaret Odası (İZTO) İnsan Sağlığı Grubu Komitesi Meclis Üyeliği'ne adaylığını koydu. Kubba, ekibindeki  Saniye Bora Fıçı ve diğer temsilcileriyle "Birlikte Söz Veriyoruz" adında grubuyla aday oldu. Kubba, "Sağlık sektörü olarak İZTO gibi köklü bir kurumda yeterince iyi temsil edilemediğimizi üzülerek tespit ettim. Sadece seçimden seçime hatırlanan meslek mensupları haline gelmişiz. Sektörümüzün değişim ve gelişimine bir tuğla koymak üzere arkadaşlarımla beraber yola çıktık" dedi.

Swissotel Grand Efes'te düzenlenen adaylık açıklamasında Kubba, İZTO 31 Nolu İnsan Sağlığı Grubu Komitesi Meclis Üyeliği'ne aday olduğunu açıkladı. Sağlık sisteminde çok sorunlar yaşadıklarını ve meslek komitesinde sağlıkla ilgili herhangi bir çalışma yürütülmediğini söyleyen Kubba, "İstanbul, Gaziantep ve Kayseri Ticaret Odaları'nda sağlık sektöründe çeşitli protokoller imzalanarak özel sağlık sektörü desteklenirken, İZTO'da böyle bir durum ne yazık ki yok. Sektör temsilcileri sadece seçim dönemlerinde hatırlanıyor. Sektörü daha iyi temsil edebilmek, sorunlara çözüm bulabilmek için adaylığımızı koyuyoruz" diye konuştu.

7/24 WHATSAPP İHBAR HATTI

Sektör temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşlarında yaşadıkları sorunlara çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Kubba, "Her zaman iletişime açık olacağız. Sorunları yetkililere aktarmak ve takibi için sürekli açık whatsapp hattı sektörün hizmetinde olacaktır. Meslek grubumuz ile bakanlık kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri arasında, oda yönetiminin imkanları kullanılıp, mensuplarımız ile yan yana getirilerek, sorunları ilk muhataplarına iletme imkanı vererek, köprü görevi üstleneceğiz" dedi. Kubba öte yandan önümüzdeki günlerde "Birlikte Söz Veriyoruz" gruplarına sağlık sektörünün önemli oyuncularının katılımının olacağını söyledi.

SÖZ VERİYORUZ

Kubba yaptığı açıklamada  şöyle devam etti, toplum için, içinde yaşadığımız ve mensubu olduğumuz topluma olumlu katkıda bulunan, sorumluluklarını yerine getiren bireyler olacağımıza, sağlık çalışanlarımızın  kendini geliştirebileceği, iş yerleri ve çalışabilecekleri iş alanları oluşturmaya,  çevre için yapacağımız çalışmalarda ekolojik dengeyi gözetip, çevreci yaklaşımlarla yeni yollar arayacağımıza ve içinde yaşadığımız çevreyi koruyup gözeteceğimize, gelecek nesiller için oluşturacağımız değerleri daha aydınlık ve sağlıklı yarınlar için gelecek nesillere aktaracağımıza  “ SÖZ VERİYORUZ”   

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com