Ege Ambulans
MediSistemde Yaza Daha Genç Görünümle Girin !!16/07/2019

17 yıldır kaliteden ödün vermeden Alsancak’ta farklı konularda branşlaşmış 3 farklı merkez ile hizmet eden MediSlim., MediDerm Lazer Epilasyon ve EstePark Zayıflama merkezlerinin yanısıra AntiAging , saç ekimi ve saç dökülme tedavileri üzerine MediSistem Polikliniği ile hizmet veriyor. MediSistem sorumlu hekimliğini ise Medikal Estetik Hekimi Dr. Gülhan Pınar yapmaktadır.

Saç Güçlendiren Lazer MediSistemde

Dr. Gülhan Pınar saç dökülmesinde öncelikle laboratuvar araştırması ile saç dökülmesine yol açabilecek hastalıkları araştırdıklarını ve saç dökülme nedenine bağlı olarak tedavi planladıklarını söyledi. Ayrıca Saç dökülme tedavisinde kullandıkları 670 nm dalga boyunda soğuk lazer teknolojisine en az beyler kadar hanımlarında yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını da belirten Dr. Gülhan Pınar, “ Ayrıca saç dökülmesinde Saç Cgf CD34 Kök Hücre Uygulaması, Saç Mezoterapisi , PRP gibi geniş bir tedavi seçenekleri ile hizmet vermekteyiz.  Micro Fue, manuel fue, dhı tekniği, tıraşsız saç ekim tekniği, uzun saç fue tekniği, perkütan mikro kanal tekniği, altın uçlu fue tekniği, ıcegraft tekniği gibi saç ekimi tekniklerin medisistemde kullanıldığını söylerken Saç ektirmeye karar vermeden genel sağlık problemleri ve sürekli kullanılan ilaçlar konusunda mutlaka bilgi alınmalıdır ve gerekli kan tetkikleri yapılmaldır” dedi.

Gerçek Kök Hücre Tedavileri

Dr. Gülhan Pınar Polikliniklerinde CGF (Konsantre büyüme faktörü ) ve CD34 ( Kök Hücre ) için özel santrfüjlerininde olduğunu belirterek, “ uyguladıkları kök hücrelerin kendisini çoğalttığını sonuçların yüz güldüren sonuçlar verdiğini söyledi.

Yaza Genç Girin

Dr. Pınar yeni jenerasyon AntiAging uygulamalarıda hizmet portföyüne eklediklerini belirterek, “ Özellikle botoks, migren botoksu, yüz dolgu uygulamaları, dudak dolgusu, dolgu ile burun düzeltme, göz altı ışık dolgu ,mezoterapi, somon DNA ,T Peeling, ışık mezoterapisi kollegen aşısı gibi çok geniş tedavi seçenekleri de uygulanmaktadır. Antiagingte öncelikle üyelerin beklentilerini iyi ifade etmeleri için ön görüşmenin mümkün olduğunca uzun tutulması çok önemli. Hiç bir uygulama aceleye getirilmemeli Üye doktoru ile tedavinin her adımı etraflıca konuşmalıdır dedi Ayrıca AntiAging uygulamalarda yüz ve dekoltedeki renk eşitsizlikleri ve kırışıklıklarını azaltıp capcanlı bir cilt yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

Botoks ve Dolgu uygulamalarının rutin olarak yapıldığı MediSistem'de Kırışıklık ve Yüz Sarkma Tedavilerinde kullandığımız sistemler arasında Fraksiyonel Lazerler , Qswitch Lazer , Saten Yüz Sistemleri sayabiliriz. Ayrıca Kırışıklık tedavisinde Dünyayı kasıp kavuran Kök Hücre ile estetik Medisistemde üyelerimizin hizmetinde olduğunu ifade eden Dr.Pınar Dudakta dolgu maddesi kullanmadan dolgunluk isteyenler ile daha pembe çizgisiz bir dudak isteyenler için LİP Laser uygulaması yaptıkları Fraksiyonel Lazerle ayrıca farklı cilt sorunlarına yönelik,Non-ablative cilt yenileme Ince ve derin kırışıklık tedavisi Çatlak tedavisi Akne izleri tedavisi yaptıklarını.,Ayrıca Laser karbon peeling ile cilt tonu eşitsizliği ve pigmentasyon dahil birçok cilt problemine çözüm sunduğunu ifade etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com