Ege Ambulans
Mövenpick Söyleşi Günleri Devam Ediyor15/08/2017

Medical Park İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer tarafından projelendirilen ve Medical Park İzmir Hastanesi ile Movenpick Otel işbirliği ile gerçekleştirilen söyleşi günlerinin bu ayki konukları Ataol Behramoğlu ve Tuna Kiremitçi oldu.

Movenpick Otel’de düzenlenen söyleşi günlerinin açılışında konuşan Dr. Zeki Hozer, “ İzmir’in Davos’unu yapmak arzusu ile yola çıktık.Her ay bir konferans ve İzmir İktisat Kongresi haftasında da bir hafta devam edecek panel, açık oturum ve seminerler ile küresel sorunlara İzmir perspektifini ortaya koymak istiyoruz.  Programın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma ve davetimizi geri çevirmeyerek İzmir’e gelen Tuna Kiremitçi ve Ataol Behramoğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İzmirliler’in yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte sanata, müziğe, hayata ve aşka dair keyifli sohbetlerin yapıldı. Yazar Gülşah Elikbank’ın neşeli moderatörlüğünde daha da renklenen, etkinlikte Ataol Behramoğlu şiirlerini okurken, Tuna Kiremitçi ise bu şiirlere yaptığı besteleri seslendirdi.

Büyük beğeni toplayan şehir, kadın ve aşk üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı ve müzik ile renklenen söyleşi de katılımcılar Ataol Behramoğlu ve Tuna Kiremitçi’ye merak ettiği soruları da sorma fırsatı elde etti.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com