Ege Ambulans
Nano Yağ Transferi İle Saç Ekiminde Doğallık21/06/2017

Ekol Hastanesi’nden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Melikoğlu Nano yağ transferi uygulaması ile saç ekimi sonrasında doğal sonuçların alınabildiğini söyledi.

Doğal Gençlik Aşısı

Opr. Dr. Cenk Melikoğlu Nano yağ enjeksiyonunun vücudun bir kısmından alınan yağın kalıcılığının artırılması için işlemlerden geçirildikten sonra başka bir vücut alanına transferini içerdiğini belirterek, “Uygulama sonrası hasta aynı gün içinde evine ve işine dönebilir. Alanında uzman estetik cerrahi uzmanları tarafından hastane ortamında gerçekleştirilmesi gereken ciddi bir işlemdir. Estetik Cerrahi uzman hekimi tarafından alınan yağ hücreleri saflaştırılarak nano düzeylerde tedavi edilmesi istenen bölgeye enjekte edilir. Nano Yağ enjeksiyonu, kırışıklık tedavisi, yüz gençleştirme için güvenilir ve etkili alternatif bir operasyondur. Bu tedavinin diğer bir avantajı ise kişinin kendi yağından elde edilen saflaştırılmış yağ hücreleri kullanıldığı için hastanın alerjik reaksiyonu riskli olmaz. Doğal bir gençlik aşısı gibidir” dedi.

Saç Ekimine Etkisi

Op. Dr. Melikoğlu, “Bu saydığımız tüm yaşlandırıcı etkenlere saç ekimi yaptığımız ve saçların yeniden filizleneceği verimli bir toprak gibi düşünebileceğimiz saçlı deri de daha yoğun olarak maruz kalmaktadır ve bu çok önemli husus dikkatlerden kaçmaktadır. Zayıflamış ve kanlanması azalmış bir saçlı deriye saç ekimi yapılırsa saç ekiminin başarısız olması ve saçların seyrek olması ihtimali çok yüksektir. Saç ekimi öncesindeki nano yağ transferi işlemi içerdiği kök hücreler ve büyüme faktörleriyle saç kimi yapılacak saçlı deriyi yeniler ve ekime hazır hale getirir. Özellikle saçlı derinin ince olduğu tepe bölgesinde ve şakaklarda başarılı saç ekimi sonuçlar sağlanmasına ve saçların daha sık ve gür olmasına katkı sağlamaktadır.”

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com