Ege Ambulans
Op. Dr. Alper Derviş ve Op. Dr. Süleyman Köken Yeni Muayenehanelerinde06/02/2024

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Derviş ve Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Köken yeni muayenehanelerinde hasta kabulüne başladı.

Çeşitli kamu hastanelerinde görev yaptıktan sonra kendi muayenehanelerini açan Op. Dr. Alper Derviş ve Op. Dr. Süleyman Köken elde ettikleri tecrübelerini Bayraklı Eminoğlu Plaza’da bulunan yeni muayenehanelerinde hastalarına aktaracak olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Op. Dr. Alper Derviş ve Op. Dr. Süleyman Köken’in muayenehanelerinde estetik ve plastik cerrahiyi kapsayan tüm cerrahi ve cerrahi dışı işlemler yapılabilecek. Cerrahi işlemler arasında kaş kaldırma ameliyatları, şakak germe, alt ve üst göz kapağı estetiği, rinoplasti (burun estetiği) dudak liftingi, dudak kaldırma, yüz germe, kepçe kulak ameliyatı, boyun germe, annelik estetiği, kol, karın, bacak germe, meme estetiği, erkeklerde jinekomasti ameliyatı, tüm vücut liposuction işlemleri, sırt bölgesi müdahaleleri, popo estetiği, cilt kanser ameliyatları, benlerin ve kistlerin alınması gibi cerrahi işlemler yapılabilmektedir. Öte yandan cerrahi dışı işlemler olan dolgu, botoks, PRP, mezoterapi, gençlik aşısı gibi kozmetik dermatolojik işlemler de verilen sağlık hizmetleri arasında yer alıyor.

Op. Dr. Alper Derviş Kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Op. Dr. Alper Derviş Erzurum’da pratisyen hekim olarak görev yaptı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ve Bornova Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi'nde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. Hekimlik hayatı boyunca rinoplasti, yüz estetiği ve meme estetiği alanında ulusal ve uluslararası birçok kongreye katıldı. Mikrocerrahi alanında özel eğitim alan Op. Dr. Alper Derviş çalışmalarını Bayraklı’da bulunan özel muayenehanesinde sürdürüyor.

Op. Dr. Süleyman Köken Kimdir?

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Süleyman Köken Uşak’ta pratisyen hekim olarak görev yaptı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Op. Dr. Süleyman Köken Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. Hekimlik hayatı boyunca rinoplasti, yüz estetiği ve meme estetiği alanında ulusal ve uluslararası birçok kongreye katıldı. Mikrocerrahi alanında özel eğitim alan Op. Dr. Süleyman Köken çalışmalarını Bayraklı’da bulunan özel muayenehanesinde sürdürüyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com