Ege Ambulans
Op. Dr. Belgin Küçükgünay Yeni Muayenehanesinde25/12/2023

Uzun yıllar çeşitli kamu hastanelerinde görev yapan KBB Uzmanı Op. Dr. Belgin Küçükgünay Karşıyaka’daki yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Kamu hastanelerinde uzun yıllar elde ettiği tecrübeyi şimdi kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Op. Dr. Belgin Küçükgünay, “Hastalarımıza daha uzun zaman ayırarak, konforlu bir alanda, daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için muayenehane açmaya karar verdim” diye konuştu.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Karşıyaka’da yer alan muayenehanesinde tüm KBB hastalıklarının tanı ve tedavisinin yapılabileceğini belirten Op. Dr. Belgin Küçükgünay, “ Kamuda çalıştığım süre boyunca çok fazla çocuk hastam oldu. Özellikle geniz eti, bademcik, horlama, orta kulakta sıvı toplanması gibi hastalıklar üzerine çok fazla hastanın tedavisini gerçekleştirdim. Öte yandan baş dönmesi, vertigo, burun eti büyümesi tedavilerinde tecrübe sahibiyim. Ayrıca medikal estetik, yüz gençleştirme, ameliyatsız yüz gençleştirme, botoks, dolgu, ip baskı, gençlik aşıları ve mezoterapi gibi medikal estetik uygulamaları da muayenehanemizde yapılabilmektedir. Bunlarla ilgili olarak gerekli yeterlilik belgeleri ve sertifikalarla ilgili çeşitli kurs ve seminerler aldım. Son yıllarda pandemi ile adını çok daha fazla duyduğumuz ozonterapi uygulaması da kliniğimizde başarı ile uygulanabilmektedir” diye konuştu.

Op. Dr. Belgin Küçükgünay Kimdir?

1996 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Belgin Küçükgünay 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Biyokimya ve Klinik Biyokimya alanında uzmanlığını tamamladı. Ardından 1 yıl kadar Bolu SSK Hastanesi’nde Biyokimya ve Klinik Biyokimya uzmanı olarak görev yaptı. Cerrahiye olan ilgisinden dolayı 2002 yılında Celal Bayar Üniversitesi’nde Kulak Burun Boğaz alanında tekrar uzmanlık eğitimine başladı. Sırasıyla Çiğli Devlet Hastanesi, Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi ve Bakırçay Üniversitesi Hastane’sinde 15 yıl boyunca KBB uzmanı olarak görev yaptı. Bu süre boyunca çok fazla çocuk hastanın tanı ve tedavisinde bulundu. 2023 yılı sonunda Karşıyaka’daki muayenehanesinde hasta kabul etmeye başlayan Op. Dr. Belgin Küçükgünay medikal estetik ve ozonterapi uygulamaları ile ilgili olarak bir çok seminer ve kursa katılarak bu işlemleri başarıyla uygulamaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com