Ege Ambulans
Op. Dr. Buket Aslan Çelik Yeni Yerinde30/11/2023

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Buket Aslan Çelik yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

22 yıl boyunca çeşitli kamu ve özel hastanelerde görev yapan Op. Dr. Buket Aslan Çelik bu sürede elde ettiği tecrübeleri,Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’nde kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan ve daha uzun vakit ayırarak daha konforlu hizmet sağlayacağından mutlu olduğunu söyledi.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Özel ilgi alanının rinoplasti ameliyatı ve yüz gençleştirme işlemleri olduğunu belirten Op. Dr. Buket Aslan Çelik,  başta rinoplasti ve yüz gençleştirme işlemleri olmak üzere çocuk ve erişkin tüm KBB hastalıklarının tanı ve tedavisinde hastalarının hizmetinde olduğunu söyledi. Op. Dr. Buket Aslan Çelik “ Yeni muayenehanemizde dolgu, botoks, gençlik aşısı, PRP, mezoterapi, bişektomi (yüz inceltme ameliyatı), otoplasti (kepçe kulak ameliyatı), blefaroplasti (göz kapağı ameliyatı), rinoplasti (burun estetiği), timpanoplasti (kulak zarı onarım ameliyatı), bademcik ve geniz eti ameliyatları başta olmak üzere tüm KBB hastalıklarının tanı ve tedavisi yapılmaktadır. Öte yandan burun estetiğindeki “Nefes Alan Güzel Burunlar” mottosuyla, hastalarımızın rahat nefes almalarını sağlarken, aynı zamanda istedikleri burun şekline kavuşmalarını amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Op. Dr. Buket Aslan Çelik Kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Buket Aslan Çelik 22 yıl boyunca çeşitli kamu ve özel hastanelerde KBB uzmanı olarak görev yaptı. Op. Dr. Buket Aslan Çelik, kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim seminerlerine ve kongrelere katıldı.  Asistanlığı ve uzmanlığı sırasında gözlemci olarak Amerika’da gittiği kliniklerde çalışmalarda bulundu. Op. Dr. Buket Aslan Çelik çalışmalarını Bayraklı’daki yeni muayenehanesinde sürdürüyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com