Ege Ambulans
Op. Dr. Özer Gürbüz’den Mezuniyet Öncesi Son Ders13/06/2019

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) bünyesinde eğitim ve öğretime devam eden Batı Anadolu Okulları 3’üncü mezunlarını verirken hayata doğru başlamaları dersini BASEK Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Özer Gürbüz verdi.

Opr. Dr. Özer Gürbüz öğrencilere özgüvenlerini geliştirmelerinin, kendilerine ve çalışacakları kurumlara karşı dürüst olmalarının önemini vurguladı.

3A Kuralı

Opr. Dr. Özer Gürbüz, “ Hayatta başarılı olmak için 3A kuralını unutmayın. Ahlak Azim ve Ahenk.  Her zaman topluma ve büyüklerinize karşı, ailenize karşı ahlaklı olun. Çalışma ve yaşama azmini hiçbir zaman bırakmayın. Mesleğinizde ne kadar başarılı olursanız olun, çalıştığınız kurumda ahengi sağlayamazsanız kalıcı olamazsınız.” dedi.

İş başvurularında dikkat etmeleri gereken davranış ve konuşmalara da değinen Opr. Dr. Özer Gürbüz, “ sizlerden son bir isteğim daha var. 4 yıl boyunca burada edindiğiniz Basek misyonunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Bizim misyonumuz Devletine milletine ve ailesine sevgiyle bağlı, kendisine güvenen inançlı ve azimli bireyler yetiştirerek Türkiye'nin kalkınmasında aktif rol almasını sağlamaktır. Sizleri Türkiye’nin kalkınmasında görev alırken gördükçe ben her zaman mutlu olacağım ve gurur duyacağım” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com