Ege Ambulans
Op. Dr. Salih Mertan Son Yolculuğuna Uğurlandı. 13/11/2018

İzmir'de geçen cuma günü ilerleyen parkinson hastalığı nedeniyle 70 yaşında hayatını kaybeden Op. Dr. Salih Mertan son yolculuğuna uğurlandı.

Özel Gazi Hastanesi'nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olan, aynı zamanda Altınordu Spor Kulübü Derneği'nin başkanlığını üstlenen Op. Dr. Salih Mertan için Altınordu Spor Kulübü Yeşilyurt Yerleşkesi'nde ve Özel İzmir Gazi Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Op. Dr. Salih Mertan’ın ailesi, çalışma arkadaşları, çalışanları, sevenleri, hastaları, sanat, spor, siyaset ve tıp dünyasından çok sayıda tanıdık isim katıldı.

Özel Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selim Amato, “ Salih Mertan iyi bir yol arkadaşı, iyi bir dosttu. Hiç kimseyi kırmaz, herkesin sorunlarıyla ilgilenirdi. Yaklaşık 40 yıldır birlikte yol arkadaşlığı yaptık. Gazi Hastanesi’nin bugünlere gelmesinde çok emekleri vardır. Yeri doldurulamaz bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi

Op. Dr. Mertan’ın cenazesi öğle namazına müteakip Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com