Ege Ambulans
Op. Dr. Taylan Yanar Yeni Muayenehanesinde06/09/2023

Üroloji ve Androloji Uzmanı, Cinsel Terapist Op. Dr. Taylan Yanar İzmir Mavişehir’deki yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Uzun yıllar elde ettiği tecrübeleri artık kendi muayenehanesinde hastalarına aktarabilecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Op. Dr. Taylan Yanar, ağırlıklı olarak erkek cinsel sağlığı alanında çalışmalar yaptığını, bu alanda yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurs, kongre ve seminerlere katıldığını kaydetti. Op. Dr. Taylan Yanar, “ Amacımız bu tür problemi olan hastaların kendilerini rahat hissedebilecekleri ferah bir ortamda muayenelerini gerçekleştirerek doğru tedavi planlamasıyla mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak” diye konuştu.

Hangi Hizmetler Veriliyor

Yeni muayenehanesinde verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Op. Dr. Taylan Yanar “ Uzun yıllar kamu ve özel hastanelerde hasta kabul ettikten sonra artık hastalarımızı kendi yerimizde kabul edeceğiz. Kliniğimizdeki hedefimiz tıbbi ve etik ilkelere bağlı kalarak her zaman hastalarımıza doğru tedavi uygulamaktır. Kliniğimizde başta androloji olmak üzere ESWT (Şok Dalga Tedavisi), penis kalınlaştırma ve uzatma, ameliyatsız penis büyütme ve dolgu, penise kök hücre (SVF) ve PRP tedavisi, penil protez ameliyatları, penis eğriliği tedavisi ve ameliyatı, erken boşalma sorununa dolgu uygulaması, kondilom (Siğil) tedavisi, kısırlık tedavisi (Varikosel) ve sünnet cerrahisi alanları başta olmak üzere üroloji ve androlojiyi ilgilendiren her alanda ileri teknolojiden yararlanarak kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Op. Dr. Taylan Yanar Kimdir?

Op. Dr. Taylan Yanar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlık eğitimini İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde tamamladı. Yurt içi ve yurt dışında ulusal ve uluslararası çapta bir çok kongre, seminer ve kursa katıldı. Ağırlıklı olarak erkek cinsel sağlığı alanında çalışmalar yapan Op. Dr. Taylan Yanar 17 yıldır kamu ve özel hastanelerde elde ettiği tecrübeleri İzmir Mavişehir’de hayata geçirdiği özel muayenehanesinde hastalarına sunmaya devam ediyor.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com