Ege Ambulans
Op. Dr. Ümit Karagöz Yeni Muayenehanesinde26/02/2024

Uzun yıllar çeşitli kamu ve özel hastanelerde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ümit Karagöz kendi muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

23 Yıllık Deneyim

15 yılı uzman hekimlik olmak üzere toplamdaki 23 yıllık hekimlik deneyimini şimdi de kendi muayenehanesinde hastalarına aktaracak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Op. Dr. Ümit Karagöz, “ Hastalarımıza daha uzun zaman ayırarak, konforlu bir alanda, daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için muayenehane açmaya karar verdim ” diye konuştu.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Bayraklı Avcılar Exclusive’deki muayenehanesinde sunulacak sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Op. Dr. Ümit Karagöz, “ Kulak burun boğaz hastalıkları ile ilgili çocuk ve erişkin tüm hastaların muayenesi, ayakta ve yatarak tedavisinin ve ameliyatlarının planlanmasını gerçekleştireceğiz. Ayrıca medikal estetik uygulamaları olan botoks, dolgu ve mezoterapi uygulamaları da kliniğimizde gerçekleştirilmektedir. Bütün meslektaşlarımda olduğu gibi, gerçekleştireceğimiz tüm tanı, tedavi, uygulama ve cerrahi operasyonlarda etik değerleri ön planda tutarak kişilerin ve toplumun sağlığına katkıda bulunmak en önemli önceliğimizdir” şeklinde konuştu.

Op. Dr. Ümit Karagöz Kimdir?

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Op. Dr. Ümit Karagöz uzmanlık eğitimini 2009 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı. Mecburi hizmetini Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Op. Dr. Ümit Karagöz daha sonra çeşitli özel hastanelerde KBB uzmanı olarak görev yaptı. KBB hastalıklarıyla ilgili ulusal ve uluslararası çapta kongre, seminer ve eğitimlere katıldı. Burun fonksiyonel ve estetik operasyonları, alerjik rinit, geniz eti ve bademcik hastalıkları, kronik sinüzit, endoskopik sinüs cerrahisi, kulak hastalıkları ve cerrahisi ile  boyun cerrahisi özel ilgi alanları arasında yer almaktadır. Ayrıca Op. Dr. Ümit Karagöz’ün ulusal ve uluslararası çapta yayımlanan birçok yayını bulunmaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com