Ege Ambulans
OrtoMikro Ortopedi ve El Cerrahisi Alanında Hizmet Veriyor16/09/2019

OrtoMikro kliniği’nden Ortopedi ve Travmatoloji ile El Mikro Cerrahisi yan dal uzmanı Op. Dr. Aziz Vatansever, “ OrtoMikro’nun Ortopedi, Travmatoloji ve el cerrahisi uzmanlık alanlarında hizmet vermek amacı taşıyan bir klinik olduğunu belirterek, “ İzmir ili ve Ege bölgesi başta olmak üzere, tüm Türkiye’de alanında yüksek standartlarda tedavi vermek planı ile yola çıktık. El ve Mikrocerrahi ile birlikte Ortopedi ile ilgili tüm konularda tanı, görüntüleme, tedavi ve rehabilitasyonu konusunda herkes için uygun bir çözüm olma hedefindeyiz” dedi.

Uzmanlık Alanları

OrtoMikro’nun uzmanlık alanları hakkında bilgiler veren Op. Dr. Aziz Vatansever, “ El, kol, bacak ve ayak yaralanmalarında damar-sinir-tendon-kemik hasarı ve doku kayıplarının onarımı, mikrocerrahi gerektiren ameliyatlar, doğumsal el ve ayak sorunları, üst ve alt uzuvların tümör ve kitleler, kırıklar, kaynamama veya yanlış kaynama sorunlarının ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi, kienböck, Perthes gibi kemik/kıkırdak beslenme/çürüme sorunları, gelişimsel kalça çıkığı, tendon transferleri, eklem kireçlenmeleri tedavileri, eklem içi enjeksiyon, PRP ve eklem protezi ameliyatları, mikrocerrahi serbest doku nakilleri, doku yamaları, sinir sıkışmaları, karpal tünel, kübital tünel sendromları, tetik parmak, tendinit ve tenosinovitler, diz, ayak bileği ve kalça sorunları, omuz, el bileği ve dirsek sorunları, menisküs ve çapraz bağ yaralanmaları uzmanlık alanımızdaki konular arasındadır” dedi.

Op. Dr. Aziz Vatansever, “ Tüm hafta içi günler ve cumartesi günleri 09:00-18:00 arasında çalışan klinik, acil durumlar için acil mobil hattı ile 7/24 acil ameliyat hizmeti vermektedir” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com