Ege Ambulans
Yazar Münevver Ongun Batıanadolu Liseleri'nde Öğrencilerle Buluştu09/05/2018

Özel Batıanadolu Bilim ve Teknik Liseleri'ninde Kültür Edebiyat Kulübü'nün daveti üzerine öğrencilerle buluşan Münevver Ongun öğrencilerle söyleşti ve kitaplarını imzaladı.

Söyleşisine özgeçmişini anlatarak başlayan Münevver Ongun, babasının halk edebiyatı tarzı çalışmalarından etkilendiğini vurguladı. Öğretmenlik yaşamı ile ilgili anılarına da yer evren yazar, emekliliği kabullenemediğini; mesleğini soranlara hep öğretmen olduğunu söylediğini, emekli öğretmenim demediğini söyledi.

“İşte Bu Bizim Hikayemiz” adını verdiği öykü kitabıyla ilgili olarak önemle yaşanmışlıklara  sahip çıkmanın kendisini yazmaya yönelttiğini belirten Yazar Münevver Ongun öğrencilere anılarla yaşamın anlam kazandığını, anılarını saklı tutmalarını önerdi.

Özel Batıanadolu Bilim ve Teknik Liseleri öğretmenleri Burcu SABUNCU ve Nazik Mengi'nin yönettiği söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularına da yer veren Münevver Ongun, “ Bugün aynaya baktığınızda ne görüyorsunuz?” sorusuna “Öğretmen olduğumu görüyorum.” deyince öğrencilerden çoşkulu alkışlar aldı.

Söyleşinin sonunda okul müdürü M. Mustafa Kılınçer yazara çiçek sundu. Yazar, kitaplarını imzalamaya başlarken elde edilecek gelirin çocuklarla ilgili vakıflara bağışlandığını belirtti.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com