Ege Ambulans
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Vergi Rekortmeni11/09/2017

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi vergi rekortmenleri listesinde yer alan tek özel hastane olma özelliğini bu yılda korudu. Hastane Vergi rekortmenleri listesinde hızla  basamak yükselterek ilerliyor.

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi  Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik kurumun başarısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘’2009 yılında 5 doktorun ortaklığıyla kurulan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, yüksek çabalarımız ve girişimciliğimiz ile  şu anda 110 yatak kapasitesine ve akademisyenlerinde içinde olduğu 50’nin üzerinde hekime sahip. Hızla büyüyen genç kurumumuzun arda arda basamak yükselterek vergi rekortmenleri listesine girmesinin haklı gururunu yaşamaktayız. Vergi rekortmenleri listesinde 2 yıldır yer alan tek özel hastaneyiz. Sağlık sektöründe 20-30 yıldır faaliyet gösteren özel sağlık kuruluşları devlete vergi ödemekten kaçınırken, kurumumuzun rekortmenler listesinde ilk 50’ye girmesi bizler için gurur verici bir durumdur.

2016 yılını hedeflerimiz doğrultusunda beklentilerimizin üzerinde geçirdik ve vergilerimizide düzenli ödeyerek kurumsallık adına pozitif yönde ilerlemekteyiz. Bizim en önemli hedefimiz hassas olan sektörümüzdeki görevimizi layıkıyla yapmak, devlete olan sadakatimizi göstermek için vergilerimizi düzenli ödemek ve marka değerimizi çalışmalarımızla üst sıralara çıkarmaktır. ‘’ 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com