Ege Ambulans
Özel Egesante Tıp Merkezi Hasta Kabulüne Başladı08/09/2017

Balçova’da Agora Alışveriş Merkezi yanında kurulan Egesante Tıp Merkezi 3 ameliyathane, 2000 metrekare kapalı alanda 2 katlı binasıyla 4 uzman hekimle toplamda 50 kişilik kadrosuyla hasta kabulüne başladı.

Uzman ve tecrübeli hekim kadrosuyla hizmet verdiklerini hatırlatan Egesante Tıp Merkezi Kurucularından KBB Uzmanı Op. Dr. Bora Karaali “ Merkezimizde konforunuzun sağlanabilmesi için geniş ve oldukça rahat bekleme alanları oluşturulmuştur. Kulak Burun Boğaz ve Plastik Cerrahi branşlarıyla size güvenilir şekilde hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz. Güler yüzlü ve donanımlı hasta danışmanları ve her an görev başındaki halkla ilişkiler uzmanları ile kurumumuzdan sağlık hizmeti alan her bireyin memnuniyeti ilk hedefimizdir.”

Egesante Tıp Merkezi Kurucularından KBB Uzmanı Op. Dr. Yahya Demirdelen ise şimdilik sadece KBB, Estetik ve Plastik Cerrahi branşlarıyla hasta kabul etmeye başladıklarını belirterek “ kısa süre içerisinde büyüyerek bünyemize diğer branşları da eklemeyi hedefliyoruz. Merkezimiz de tüm KBB Hastalıkları tanı ve tedavisinin yanı sıra burun estetiği, meme estetiği, meme küçültme, yüz estetiği, liposuction, karın germe, selülit ve incelme tedavileri de başarı ile uygulanmaktadır” dedi.

Op. Dr. Demirdelen ve Op. Dr. Karaali 9 Eylül Cumartesi Günü Saat: 15.00’de düzenlenecek olan açılış törenine tüm İzmir halkını davet etti.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com