Ege Ambulans
Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimine Ödül Geldi24/12/2018

Down sendromlu çocuklar adına düzenlenen Altın Portal ödülleri 2018 ödül gecesinde onursal ödüllerinden başarı ödüllerine kadar uzanan törende bir çok kurum ve kuruluş ödül aldı.İzmir Özel Gazi Hastanesi Saç Sorunları Ekim Birimi Direktörü Yasemin Gülgör Ege Bölgesinin En Kaliteli Saç Sorunları Saç Ekim Birimi direktörü ödülüne layık görüldü.

Özel Gazi hastanesi olarak sağlık sektöründe yıllardır hizmet verdiklerini belirten Yasemin Gülgör, “ İleri teknoloji sistemler kullanılarak ameliyathane ortamında saç ekim operasyonları uyguluyoruz. Doktor gözetiminde ve tamamen tıbbi ve profesyonel deneyimli kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Geldiğimiz nokta yurt dışından hasta transferleri sağlıyoruz. Bu başarılarımızla hem biz hem de ülkemiz kalkınmaktadır.Ayrıca hastalarımızın değişimlerini ve mutlu hallerini gördükçe mutluluğumuz ve başarı çıtamızı her zaman daha da yukarılara taşıyoruz. Biz sadece saç ekimi yapmıyoruz biz hastalarımızın var olan yaşam kalitelerini ve mutluluklarını daha da yukarılara taşıyoruz. Amacımız her zaman daha da başarılı operasyonlara imza atarak marka değerimizi artırmaktadır.” dedi.

Yurt dışından hastalar geliyor.

Yasemin Gülgör saç ekimi ve saç sağlığı kapsamında dünyanın bir çok ülkesinden gelen turistlerin İzmir i tercih ettiğini söyledi Merkezlerine Avrupa ülkeleri Dubai den hasta kabul ettiklerini belirten Yasemin Gülgör katıldıkları yurt dışı fuarlarında hem İzmir i hem de hastanelerini tüm dünyaya tanıtma imkanı bulduklarını belirtti.

İzmir de sağlık turizminin artan bir ivme ile geliştiğini anlatan Gülgör bunda ekonomi ve sağlık bakanlığının teşvikleri ve yasal düzenlemenin önemli bir payı olduğunu belirtti.

Saç ekimi öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken önemli noktalar. Saç ekiminde oluşabilecek hataların telafisinin ekim operasyonundan daha zor olacağını vurgulamak isterim. Saç ekiminin profesyonel kişiler tarafından yapılması gerektiğini belirtmek isterim.

Saç ekimi planlamasının kişiye özel olması gerektiğini vurgulayan Yasemin Gülgör, doğru analiz ve tanı sonrası kişilerle iletişimin sağlanması gerektiğini anlattı. Saç ekiminde dikkat edilen noktanın kişinin ensesinin verimli olup olmadığı analizi olduğunu belirten Gülgör, kişiye özel ekimi yapılması gerektiğini vurguladı. Gülgör, ”Kişinin ihtiyacına göre greftlerin belirlenmesi ve maximum sayıda greft hesaplanarak operasyon uygulanmalıdır. Ön saç çizgisinin kişinin karakteristik yapısını bozmadan doğal olması önemli bir etkendir. Alınan greftlerin doğru yöne ve alanda dağıtılması ekilmesi dikkate alınmalıdır. Saçlar çıkmaya başladıktan sonra doğal görünmesi operasyonun başarılı geçtiğinin göstergelerinden biridir” dedi.

“Steril koşullarda profesyoneller tarafından yapılmalı”


Saç ekiminde oluşabilecek hataların telafisinin ekim operasyonundan daha zor olduğunu söyleyen Yasemin Gülgör, “Saç ekiminde ortaya çıkan hataların telafisi operasyondan daha zordur. Saç ekimi yaptıran kişiler detaylı bir şekilde araştırılmalı uzmanlar konusunda seçici davranılmalıdır. Saç ekimi steril koşullar altında ameliyathane ve doktor kriterleri göz önünde bulundurularak yapılmalı. İşlemler profesyonel bir şekilde işinde profesyonel tıbbi donanıma sahip kişiler tarafından uygulanmalıdır. Aksi takdirde sonuçlar istendiği gibi olmayabilir. Kişinin operasyon sonrası hayatının değişeceği kaçınılmaz bir sonuçtur” ifadelerini kullandı.

Saç ekimi sonrası PRP ve mezoterapi takviyesi

Saç ekimi operasyonu sonrası kişilerin mevcut saç sağlığını korumaları adına PRP ve Mezoterapi tedavisinden bahseden Gülgör; “Operasyon sonrası talimatlara uyulması durumunda saç ekiminde sonuçlar oldukça başarılı olur. Saç ekimi sonrası mevcut saçlarınızı korumak adına dünyada yaygın bir şekilde uygulanan ve somut sonuçlar elde edilen Prp ( Trombozitten zengin plazma) tedavisi ve Mezoterapi vitamin tedavilerine uzman doktora danışılarak başlanılması saç ekimi sonrası başlanmalıdır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com